Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Αυτό είναι το πουλόβερ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 19,99 €!

Έχει το τέλειο χρώμα...

9 Δεκεμβρίου 2019 09:53
Mango: Αυτό είναι το πουλόβερ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 19,99 €!

Βρήκαμε για εσάς, το ιδανικό πουλόβερ από τα mango, που θα λατρέψετε. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και έχει τέλειο χρώμα.

Κάνοντας μια... εξερεύνηση στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα πουλόβερ που μας "τρέλανε". Πρόκειται για ένα πουλόβερ σε φραουλί χρώμα με φουσκωτά μανίκια, το οποίο και μπορείτε να συνδυάσετε με ένα τέλειο παντελόνι από τα Zara.

Το ύφασμά του είναι πλεκτό, ο λαιμός στρογγυλός, ενώ τα τελειώματα είναι ελαστικά. Δείτε το:

Mango: Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Mango και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Είναι μερικά κομμάτια που είναι κλασσικά, διαχρονικά, πάντα τα αγαπάμε και σίγουρα πρέπει να τα έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για βραδινά ρούχα, ένα ρούχο καθημερινό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την απλότητά του.

Η μόδα των 60s έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς, στην αισθητική, τη διακόσμηση αλλά και τα ρούχα, κάτι το οποίο πολύ μας αρέσει!

Το φόρεμα που βρήκε λοιπόν σήμερα το Athensmagazine.gr για εσάς είναι η προσωποποίηση των 60s και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτίνια με λεπτό τακούνι από τα καταστατήματα Stradivarius για να αναδείξεις καλύτερα τα πόδια σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Ύφασμα tweed. Σχέδιο ίσια γραμμή. Λαιμός στρογγυλός. Διακοσμητικές χάντρες. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα με κρόσσια. Κρυφό κλείσιμο με φερμουάρ πίσω.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share