Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Bershka: Το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι που σου αδυνατίζει τα πόδια έχει πλέον μόνο 9 ευρώ!

Έχει - 40% έκπτωση!

7 Δεκεμβρίου 2019 15:59
Bershka: Το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι που σου αδυνατίζει τα πόδια έχει πλέον μόνο 9 ευρώ!

Βρήκαμε το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι από τα Bershka που σου αδυνατίζει τα πόδια έχει πλέον μόνο 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το Zara έχει το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα! Το τζιν που ''ανορθώνει'' τους γλουτούς και πρέπει σίγουρα να αγοράσεις κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείτε να συνδυάσετε πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεστε πολύ ακόμα και με την πιο στυλάτη τσάντα animal print που θα γίνει η hot τάση της σεζόν

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το καρό!

Μια μικρή περιγραφή:

Παντελόνι Jegging high waist με ζώνη σε μαύρη απόχρωση

Μπορείς να το βρεις εδώ

ZARA: Το υπέρκομψο φόρεμα που θα χαρείς ακόμα και στις γιορτές έχει - 45% έκπτωση και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Ανακαλύψαμε στα ZARA το υπέρκομψο φόρεμα που θα χαρείς στις γιορτές και όχι μόνο! Η τιμή του θα σε ξετρελάνει αφού κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει πάντα τις καλύτερες προτάσεις! Εμείς βρήκαμε στα Zara ένα φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις, είτε είναι γιορτές είτε για ραντεβού ή όπου αλλού θες! Το συγκεκριμένο κρύβει όλες τις ατέλειες και κολακεύει κάθε γυναίκα.

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό! Για αυτό σας έχουμε βρει και τα κατάλληλα αξεσουάρ τα οποία είναι ιδανικά σε συνδυασμό!

Εκτός όμως από κομψό είναι και αρκετά οικονομικό, αφού βρίσκεται σε έκπτωση που έφτασε το - 45% με αποτέλεσμα να δείχνει πανάκριβο αλλά στην ουσία να κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Μην χάσετε την ευκαιρία και επωφεληθείτε την μεγάλη έκπτωση!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και

μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Κάτω μέρος πλισέ ασορτί. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!





 

Ροή ειδήσεων

Share