Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Το υπέρκομψο φόρεμα που θα χαρείς ακόμα και στις γιορτές έχει - 45% έκπτωση και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Κομψό και κολακεύει κάθε γυναίκα!

7 Δεκεμβρίου 2019 08:41
ZARA: Το υπέρκομψο φόρεμα που θα χαρείς ακόμα και στις γιορτές έχει - 45% έκπτωση και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Ανακαλύψαμε στα ZARA το υπέρκομψο φόρεμα που θα χαρείς στις γιορτές και όχι μόνο! Η τιμή του θα σε ξετρελάνει αφού κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει πάντα τις καλύτερες προτάσεις! Εμείς βρήκαμε στα Zara ένα φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις, είτε είναι γιορτές είτε για ραντεβού ή όπου αλλού θες! Το συγκεκριμένο κρύβει όλες τις ατέλειες και κολακεύει κάθε γυναίκα.

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό! Για αυτό σας έχουμε βρει και τα κατάλληλα αξεσουάρ τα οποία είναι ιδανικά σε συνδυασμό!

Εκτός όμως από κομψό είναι και αρκετά οικονομικό, αφού βρίσκεται σε έκπτωση που έφτασε το - 45% με αποτέλεσμα να δείχνει πανάκριβο αλλά στην ουσία να κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Μην χάσετε την ευκαιρία και επωφεληθείτε την μεγάλη έκπτωση!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και

μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Κάτω μέρος πλισέ ασορτί. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Η&Μ: Η μπλούζα υπερπαραγωγή που δείχνει πανάκριβη και είναι ιδανική για τις γιορτές κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Στα καταστήματα Η&Μ ανακαλύψαμε την μπλούζα υπερπαραγωγή που δείχνει πανάκριβη αλλά στην πραγματικότητα είναι απίστευτα οικονομική αφού κοστίζει 19,99 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες τις ημέρες των γιορτών ψάχνουμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που θα μας κολακεύει αλλά παράλληλα θα κλέβει και τις εντυπώσεις!

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ, το οποίο συνδυάζει δυο γιορτινά στοιχεία, το ασημί φωτεινό χρώμα και την παγέτα, κάνοντας το να φαίνεται ακριβό χωρίς να είναι.

Αν κάποιες θέλουν βέβαια να κινηθούν σε πιο ήπιες εμφανίσεις μπορούν να το συνδυάσουν με μια φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει από τα Bershka!

Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα μπορείτε να το συνδυάσετε με total look παγέτα όπως ακριβώς το προτείνει και η ενδυματολογική ομάδα της H&M

Δείτε και πάρτε ιδέες!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Απαλό μπεζ - ασημί μπλουζάκι με παγέτα και μακρύ μανίκι.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share