Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango: Βρήκαμε την φούστα μίνι tweed με κουμπιά που θα λατρέψεις! Είναι πάμφθηνη!

Αγόρασε την πριν εξαντληθεί!

6 Δεκεμβρίου 2019 17:23
Mango: Βρήκαμε την φούστα μίνι tweed με κουμπιά που θα λατρέψεις! Είναι πάμφθηνη!

Ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα από τα Mango. Είναι μίνι tweed, έχει κουμπιά μπροστά και είναι πάμφθηνη! Αγόρασε την πριν εξαντληθεί.

Κάνοντας αναζήτηση στην ιστοσελίδα του Mango, "πέσαμε" πάνω στην πιο hot φούστα της αγοράς. Μια φούστα που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, πρόκειται για μια φούστα σχεδόν σε ίσια γραμμή, με ύφασμα tweed, βαμβακερό ύφασμα. Έχει δυο εξωτερικές τσέπες μπροστά και κλείνει με κουμπιά μπροστά. Και επειδή η ομάδα του Athensmagazine.gr προνοεί για σένα, σου έχουμε και το ιδανικό μπλουζάκι από τα mango για να τα συνδυάσεις.

Κοστίζει 29,99 ευρώ! Δείτε την:

Mango: Το κασκόλ που θυμίζει γούνα είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα!

Στα καταστήματα Mango θα βρείτε το κασκόλ που θυμίζει γούνα και κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ! Είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα και το φοράνε όλες οι influencers!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό το κασκόλ στην συλλογή της; Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι άπειρα κάτι που δίνει την επιλογή σε όλες για πολλά και διαφορετικά στιλ! Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα ταρταρούγα για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να ψάξετε τι είναι στην μόδα αφού υπάρχει η έμπειρη ομάδα του Athensmagazine.gr που σας προτείνει κάθε μέρα τα καλύτερα κομμάτια!

Αν είστε γυναίκα με καμπύλες και φοράτε ένα πουλόβερ με δερμάτινη φούστα σε καφέ αποχρώσεις το κασκόλ που σας προτείνουμε είναι ιδανικό για να σας κάνει να ξεχωρίσετε! Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με ψηλά τακούνια και χρυσούς κρίκους!

Αν τώρα θέλετε να φορέσετε το κασκόλ με πιο casual ντύσιμο επιλέξτε να το συνδυάσετε έξυπνα ώστε να αναδείξετε τα αξεσουάρ που θα βάλετε!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ύφασμα ζεστό και απαλό. Γούνινο αποτέλεσμα. Τελειώματα ξεφτισμένα.

200.0x70.0cm (ΜήκοςxΦάρδος).

REF. 57015908-PELITO-LM

 

Ροή ειδήσεων

Share