Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η&Μ: Η μπλούζα υπερπαραγωγή που δείχνει πανάκριβη και είναι ιδανική για τις γιορτές κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Η παγέτα είναι αγαπημένο στοιχείο για τις γιορτινές εμφανίσεις!

6 Δεκεμβρίου 2019 10:31
Η&Μ: Η μπλούζα υπερπαραγωγή που δείχνει πανάκριβη και είναι ιδανική για τις γιορτές κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Στα καταστήματα Η&Μ ανακαλύψαμε την μπλούζα υπερπαραγωγή που δείχνει πανάκριβη αλλά στην πραγματικότητα είναι απίστευτα οικονομική αφού κοστίζει 19,99 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες τις ημέρες των γιορτών ψάχνουμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που θα μας κολακεύει αλλά παράλληλα θα κλέβει και τις εντυπώσεις!

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ, το οποίο συνδυάζει δυο γιορτινά στοιχεία, το ασημί φωτεινό χρώμα και την παγέτα, κάνοντας το να φαίνεται ακριβό χωρίς να είναι.

Αν κάποιες θέλουν βέβαια να κινηθούν σε πιο ήπιες εμφανίσεις μπορούν να το συνδυάσουν με μια φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει από τα Bershka!

Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα μπορείτε να το συνδυάσετε με total look παγέτα όπως ακριβώς το προτείνει και η ενδυματολογική ομάδα της H&M

Δείτε και πάρτε ιδέες!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Απαλό μπεζ - ασημί μπλουζάκι με παγέτα και μακρύ μανίκι.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ

ZARA υπερποσφορά - 45%: Το διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ που πρέπει να έχουμε όλες κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Τα Zara διατηρούν ακόμα τις υπερπροσφορές τους ξεπερνώντας ακόμα και το - 45% σε πολλά είδη! Εμείς, αυτή τη φορά εντοπίσαμε το τζάκετ με την δερμάτινη υφή που πλέον κοστίζει 19,99 ευρώ!

Κάθε χειμώνα τα τζάκετ είναι από τα κομμάτια που δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα.

Αν θέλεις φέτος να το ανανεώσεις ή χρειάζεσαι ένα μαύρο τζάκετ, βρήκαμε το ένα και μοναδικό, το καλύτερο, το πιο σωστό που δεν θα θες να το αποχωριστείς, αφού είναι πλέον οικονομικό, πάντα διαχρονικό και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Zara!

Μια ιδανική πρόταση για τις πρωινές και απογευματινές μας εμφανίσεις, μπορεί να συνδυαστεί με ευελιξία με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δημιουργώντας πολλά και εναλλακτικά looks!

Μια μικρή περιγραφή του τζάκετ:

Κοντό μπουφάν με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι φουσκωτό στον ώμο. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Λεπτομέρεια ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Μπορείς να το βρεις εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share