Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Το κασκόλ που θυμίζει γούνα είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα!

Το επιλέγουν όλες οι influencers!

5 Δεκεμβρίου 2019 08:20
Mango: Το κασκόλ που θυμίζει γούνα είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα!

Στα καταστήματα Mango θα βρείτε το κασκόλ που θυμίζει γούνα και κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ! Είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα και το φοράνε όλες οι influencers!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό το κασκόλ στην συλλογή της; Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι άπειρα κάτι που δίνει την επιλογή σε όλες για πολλά και διαφορετικά στιλ! Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα ταρταρούγα για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να ψάξετε τι είναι στην μόδα αφού υπάρχει η έμπειρη ομάδα του Athensmagazine.gr που σας προτείνει κάθε μέρα τα καλύτερα κομμάτια!

Αν είστε γυναίκα με καμπύλες και φοράτε ένα πουλόβερ με δερμάτινη φούστα σε καφέ αποχρώσεις το κασκόλ που σας προτείνουμε είναι ιδανικό για να σας κάνει να ξεχωρίσετε! Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με ψηλά τακούνια και χρυσούς κρίκους!

Αν τώρα θέλετε να φορέσετε το κασκόλ με πιο casual ντύσιμο επιλέξτε να το συνδυάσετε έξυπνα ώστε να αναδείξετε τα αξεσουάρ που θα βάλετε!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ύφασμα ζεστό και απαλό. Γούνινο αποτέλεσμα. Τελειώματα ξεφτισμένα.

200.0x70.0cm (ΜήκοςxΦάρδος).

REF. 57015908-PELITO-LM

Mango: Το φόρεμα με σουρωτούς ώμους είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Σας βρήκαμε το πιο μοντέρνο φόρεμα με σούρε στους ώμους για τις χειμερινές σας βραδινές εξόδους. Θα το βρείτε μόνο στα Mango και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Αγοράστε επίσης: Stradivarius: Η μπότα πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζει σαν γάντι το πόδι και το κολακεύει!

Είναι το απόλυτο φόρεμα και ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας για φέτος. Είναι εφαρμοστό και πλεκτό, ενώ η λεπτομέρεια με τις σούρες κάνει την διαφορά!

Είναι ένα σικ και πολύ "αρχοντικό" φόρεμα, αφού οι ώμοι του παραπέμπουν σε κάτι πριγκιπικό. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες!

Φόρεμα πλεκτό ώμοι σούρες
REF. 67081001-FRUNCE-LM Ισχύουσα τιμή19,99 €

Mango: Βρήκαμε το πιο ελκυστικό δαντελένιο κορμάκι με διαφάνεια που κλέβει τις εντυπώσεις!

Σας βρήκαμε το κορμάκι με δαντέλα και διαφάνεια που κολακεύει την σιλουέτα και που θα σας κάνει να είστε το απόλυτο θηλυκό. Θα το βρείτε στα Mango σε πολύ οικονομική τιμή!

Αγοράστε επίσης: Mango: Η ζώνη με αγκράφα που ταιριάζει με όλα τα παντελόνια σας και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Ένα κορμάκι είναι μια πολύ καλή επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση και προσδίδει ελκυστικότητα, ενώ ταυτόχρονα παραμένετε σικάτες και κομψές!

Το συγκεκριμένο σίγουρα θα το λατρέψετε αφού η διαφάνεια, είναι μια τάση της μόδας που έχει επικρατήσει. Φορέστε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή με μια μίντι φούστα, και τραβήξτε όλα τα βλέματα πάνω σας!

Κορμάκι δαντέλα διαφάνειες
REF. 67000163-NURIA-LM Ισχύουσα τιμή29,99 €

Mango: Η πιο στιλάτη ασύμμετρη μαύρη γόβα που κολακεύει το πόδι!

Σας βρήκαμε την πιο στιλάτη γόβα που κολακεύει το πόδι και το αναδεικνύει. Θα την βρείτε στα Mango και σε πολύ οικονομική τιμή!

Αγοράστε επίσης Mango: Η ζώνη με αγκράφα που ταιριάζει με όλα τα παντελόνια σας και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Μια μαύρη γόβα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Κολακεύει κάθε πόδι και σε κάνει να δείχνεις πιο κομψή και ελκυστική.

Είναι μοντέρνα και θα την βρεις σε ροζ και μαύρο χρώμα. Ταιριάζει εύκολα με όλες σου τις εμφανίσεις αφού είναι ένα κομμάτι διαχρονικό και κλασικό. Με απαλή επιφάνεια, σχέδιο ασύμμετρο και άνοιγμα στο πλάι. Το ύψος του τακουνιού είναι 9,5 εκ.. που σημαίνει ότι θα σε βολέψει!

Γόβα ασύμμετρη
REF. 53173045-AUDREY-LM Ισχύουσα τιμή29,99 €

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share