Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H&M: Το velour φούξια φόρεμα που μαγνητίζει τα βλέμματα! Είναι οικονομικό και φαίνεται πανάκριβο!

Θα νιώθεις η πιο όμορφη!

3 Δεκεμβρίου 2019 09:33
H&M: Το velour φούξια φόρεμα που μαγνητίζει τα βλέμματα! Είναι οικονομικό και φαίνεται πανάκριβο!

Με αυτό το φούξια φόρεμα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα χωρίς να διαθέσεις πολλά χρήματα και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα H&M!

Το velour φούξια φόρεμα θα σε κάνει να φαίνεσαι σικ και ταυτόχρονα με πιο girly διάθεση! H&M - Εκπτώσεις: Το τζιν που κάνει τα πόδια να φαίνονται αδύνατα κοστίζει πλέον 9 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές! Ειδικά όταν τα κομμάτια επιλέγονται ως τα καλύτερα από τους ειδικούς.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εντυπωσιακό φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου. H&M - Black Friday: Έβαλε - 50% στο παλτό που θέλουμε όλες! Κοστίζει πλέον 29 ευρώ!

Αυτό το φόρεμα από τα H&M, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις ύφος και στιλ!

Μπορεί το ύφος του να είναι κοριτσίστικο αλλά σαν κομμάτι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα δώσει στιλ στην εικόνα σου!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα H&M! και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μπορείς να το βρεις εδώ

Zara: Ανακαλύψαμε το μπλέιζερ με απαλή υφή που πρέπει να αγοράσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα το ιδανικό μπλέιζερ με απαλή υφή από τα Zara, που πρέπει να αγοράσεις. Είναι σε τέλεια τιμή!

Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Βρήκαμε το φόρεμα από μαλλί μερίνο που πρέπει να αγοράσετε!

Πρόκειται για μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Λεπτομέρεια απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΜΠΛΕΙΖΕΡ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ ΚΑΙ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΒΑΘΥ ΓΚΡΙ - 3046/045

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share