Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: H τέλεια και πάμφθηνη πυτζάμα που πρέπει να αγοράσετε!

Είναι μοναδικό κομμάτι και έχει τέλειο σχέδιο!

29 Νοεμβρίου 2019 08:22
H&M: H τέλεια και πάμφθηνη πυτζάμα που πρέπει να αγοράσετε!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την τέλεια και πάμφθηνη πυτζάμα από τα H&M, που πρέπει να αγοράσετε. Είναι μοναδικό κομμάτι και έχει τέλειο σχέδιο!

Με την ευκαιρία διαβάστε: H&M Black Friday: Αγόρασε αυτό πουλόβερ στην καλύτερη τιμή! Είναι must φέτος!

Πρόκειται για τις παρακάτω πυτζάμες σε σχέδιο ζέβρας, οι οποίος είναι σατέν. Είναι μαλακές και άνετες και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο.

Κοστίζουν 29,99 ευρώ.

H&M - Εκπτώσεις: Το τζιν που κάνει τα πόδια να φαίνονται αδύνατα κοστίζει πλέον 9 ευρώ!

Το τζιν που κάνει τα πόδια να φαίνονται αδύνατα κοστίζει πλέον 9 ευρώ από τα καταστήματα H&M!

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα προτάσεις για να ντυθείς μοντέρνα και οικονομικά. Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το H&M έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν... H&M - Black Friday: Έβαλε - 50% στο παλτό που θέλουμε όλες! Κοστίζει πλέον 29 ευρώ!

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό αφού βρίσκεται σε έκπτωση λόγω Black Friday και κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ!

Μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα skinny jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη!

Μην χάνεις την ευκαιρία των εκπτώσεων και επωφελήσου!

Μια μικρή περιγραφή για το τζιν:

Super Skinny τζιν σε μπλε απόχρωση με σκισίματα

Art. no.0621381014

Μπορείς να το βρεις εδώ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share