Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka Black Friday: Το μαύρο μπραλέτ με δαντέλα που κοστίζει μόνο 15 ευρώ και το θέλουν όλες!

Είναι η πιο κομψή επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

28 Νοεμβρίου 2019 11:28
Bershka Black Friday: Το μαύρο μπραλέτ με δαντέλα που κοστίζει μόνο 15 ευρώ και το θέλουν όλες!

Κάθε μέρα η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της μόδας ώστε να μην χάνετε καμία τις ευκαιρίες που κυκλοφορούν! Αυτήν την φορά μιας και αύριο είναι Black Friday εντοπίσαμε στα καταστήματα Bershka το απόλυτο μαύρο μπραλέτ με δαντέλα που το θέλουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα! Bershka: Αυτό είναι το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων! Κοστίζει μόνο 3.99 €!

Το μαύρο μαύρο μπραλέτ με δαντέλα που σας προτείνουμε βρίσκεται σε έκπτωση 50% και είναι η ιδανική στιγμή για να το αγοράσετε! Αν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να πάτε σε ένα από τα πολλά καταστήματα και να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς, αν είστε όμως από εκείνες που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω ίντερνετ!

Συνδυάζεται πάρα πολύ ωραία με ένα κομψό σακάκι και χρυσά σκουλαρίκια που θα αναδείξουν το μπραλέτ αλλά και τα χαρακτηριστικά σας! Αν το επιλέξετε για βραδινή έξοδο τότε πρέπει να πάρετε ένα μικρό τσαντάκι για ολοκληρωμένη εμφάνιση!

Θα γίνει χαμός φέτος στην Black Friday σε όλα τα καταστήματα Bershka! Είναι όλα τέλεια!

Mango: Τα γυαλιά ηλίου ταρταρούγα έγιναν best seller και κοστίζουν μόνο 9,99 ευρώ!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας βρήκε το Νο1 αξεσουάρ για την φετινή σεζόν! Στα καταστήματα Mango θα βρείτε τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα ταρταρούγα που κοστίζουν μόνο 9,99 ευρώ!

Έχουν γίνει best seller και όχι άδικα! Το σχέδιο animal print που έχουν απάνω αλλά και το κόψιμο του σκελετού τα κάνουν ιδιαίτερα και ταιριάζουν με όλα!

Μια γυναίκα που σέβεται και αγαπάει τον εαυτό της πρέπει να έχει τα κατάλληλα αξεσουάρ για όλες τις ώρες! Ακόμα και τώρα που είναι χειμώνας πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου ώστε να προστατεύονται τα μάτια σας!

Mango: Αυτές είναι οι πιο σικάτες και προσιτές μπότες που μπορείς να βρεις!

Τα γυαλιά ηλίου που σας προτείνουμε βρίσκονται σε έκπτωση και είναι η τέλεια ευκαιρία ώστε να τα αγοράσετε!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Σχέδιο με συνδυασμό. Σκελετός με εφέ ταρταρούγα. Σκελετός από μίξη χαλκού. 100% προστασία UV με φίλτρο κατηγορίας 2 (μεγ. για κανονική χρήση).

Mango: Το ανάγλυφο τζάκετ με κρόσσια είναι η Νο1 επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα!

Δεν έμεινε ούτε μήνας για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το τέλειο τζάκετ για να ξεχωρίσετε! Το ανάγλυφο τζάκετ με κρόσσια θα το βρείτε στα καταστήματα Mango και κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μαύρο φόρεμα ώστε να αναδειχθεί το χρώμα του και να μην το "ρίξετε" με κάτι άλλο! Θα κάνει την σιλουέτα σας να φαίνεται τέλεια ειδικά αν το συνδυάσετε με total black look!

Επίσης το βαθύ μπορντό χρώμα με τις μεταλλιζέ λεπτομέρειες θα σας κάνει να ακτινοβολείτε αλλά και να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα! Mango: Η nude μπλούζα που έγινε no 1 στο Instagram κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Μπορείτε να επιλέξετε χρυσά σκουλαρίκια ώστε να ολοκληρώστε το σύνολο σας!

Μια μικρή περιγραφή:

Αποκλειστικά Online. Σχέδιο με κρόσσια. Λαιμός βε. Μακρύ μανίκι. Κλείσιμο με κόπιτσα. Εσωτερική φόδρα.

Mango: Το πουλόβερ που θα σε κρατάει ζεστή για όλο τον χειμώνα είναι σε έκπτωση!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share