Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango: Το ανάγλυφο τζάκετ με κρόσσια είναι η Νο1 επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα!

Το χρώμα του θα σας ξετρελάνει!

26 Νοεμβρίου 2019 17:57
Mango: Το ανάγλυφο τζάκετ με κρόσσια είναι η Νο1 επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα!

Δεν έμεινε ούτε μήνας για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το τέλειο τζάκετ για να ξεχωρίσετε! Το ανάγλυφο τζάκετ με κρόσσια θα το βρείτε στα καταστήματα Mango και κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μαύρο φόρεμα ώστε να αναδειχθεί το χρώμα του και να μην το "ρίξετε" με κάτι άλλο! Θα κάνει την σιλουέτα σας να φαίνεται τέλεια ειδικά αν το συνδυάσετε με total black look!

Επίσης το βαθύ μπορντό χρώμα με τις μεταλλιζέ λεπτομέρειες θα σας κάνει να ακτινοβολείτε αλλά και να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα! Mango: Η nude μπλούζα που έγινε no 1 στο Instagram κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Μπορείτε να επιλέξετε χρυσά σκουλαρίκια ώστε να ολοκληρώστε το σύνολο σας!

Μια μικρή περιγραφή:

Αποκλειστικά Online. Σχέδιο με κρόσσια. Λαιμός βε. Μακρύ μανίκι. Κλείσιμο με κόπιτσα. Εσωτερική φόδρα.

Mango: Το πουλόβερ που θα σε κρατάει ζεστή για όλο τον χειμώνα είναι σε έκπτωση!

Mango: Βρήκαμε την καλύτερη μπλούζα για το 2020! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Βρήκαμε την καλύτερη μπλούζα για το 2020! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ από τα Mango!

Το Athnesmagazine.gr εντοπίζει ό,τι είναι στην μόδα και σας το προτείνει! Αυτή τη φορά επιλέξαμε μια μπλούζα σε καφέ άσπρη απόχρωση που είναι τάση αυτήν την εποχή καθώς θυμίζει πλεκτή αλλά είναι με πιο λεπτό ύφασμα και φοριέται σχεδόν όλες τις ώρες! Mango: Το πουκάμισο από οργανικό βαμβάκι που ήρθε για να μείνει κοστίζει μόνο 7 ευρώ!

Το πλεκτό ζιβάγκο το οποίο είναι από τα καταστήματα Mango. Πρόκειται γι' αυτό το κομμάτι το οποίο έχει μανίκια με φαρδιά, μαλακή υφή ενώ χάρη στο ουδέτερο, χρώμα του μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε και για οποιαδήποτε περίσταση και κοστίζει 15,99 ευρώ!

Συνδυάζεται με τα πάντα καθώς το άσπρο πάει με όλες τις αποχρώσεις και μπορείς να την φοράς από το πρωί έως το βράδυ, με χαμηλά ή ψηλά παπούτσια, με κουστούμι ή δερμάτινο τζάκετ! ZARA: Εξωφρενικό! Το δερμάτινο μποτάκι που είναι τάση στο Instagram κοστίζει πλέον 22 ευρώ!

Μπορείς να παίξουν με πολλά στιλ και να δείχνεις κομψή χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Μπλούζα πλεκτή ώμοι σούρες

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Bershka: Η τέλεια ζακέτα που θυμίζει γούνα! Θα την φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Η τέλεια ζακέτα από τα Bershka που θυμίζει γούνα για τον χειμώνα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις παντού!

Με αυτήν την γούνα - ζακέτα θα κλέψεις σίγουρα όλα τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση! Bershka: Το φόρεμα με ζώνη που έχει κάνει πάταγο! Κοστίζει μόλις 10,79 ευρώ!

Ταιριάζει τέλεια ακόμα και τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, εφαρμόζει ιδανικά στο γυναικείο σώμα, ενώ δίνει έναν αέρα σικάτο και άκρως θηλυκό!

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε άλλα 2 χρώματα, όπως μαύρο και μπεζ. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ζεστό ύφασμα και κοντό μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τώρα που μπαίνουν τα κρύα.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και επισκέψου ένα κατάστημα Bershka για να το δοκιμάσεις!

Μια μικρή περιγραφή της ζακέτας

Γούνινη ζακέτα γιλέκο σε 3 αποχρώσεις
ΑΝΑΦ. 8393/407/819

Μπορείτε να την βρείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share