Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Αυτό είναι το μποτάκι με τρουκ που κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ!

Είναι σε έκπτωση και έχει σπάσει τα ταμεία!

25 Νοεμβρίου 2019 08:17
ZARA: Αυτό είναι το μποτάκι με τρουκ που κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ!

Θα ξετρελαθείτε με αυτό το μποτάκι από τα ZARA που βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr! Είναι σε έκπτωση και έχει ήδη σπάσει τα ταμεία! Η λεπτομέρεια με τα τρουκ αλλά και το σχέδιο ζώου σίγουρα θα σας κάνει να το θέλετε!

Φέτος η σεζόν επιβάλλει να έχουν όλες οι γυναίκες κάτι με δέρμα φιδιού ή σχέδιο ζώου στις ντουλάπες τους! Η αρχική του τιμή ήταν 30 ευρώ και εσείς θα το αποκτήσετε με έκπτωση 40%!

Μην ξεχνάτε ότι τα παπούτσια που φοράμε εκφράζουν ένα μέρος της προσωπικότητας μας για αυτό και οι επιλογές μας πρέπει να είναι άψογες!

Εμείς σας το προτείνουμε σε χρώμα χακί αλλά υπάρχουν διάφορα χρώματα ώστε την τελική επιλογή να την κάνετε εσείς! ZARA: Ανακαλύψαμε το τέλειο παντελόνι cropped που είναι πάμφθηνο!

Μια μικρή περιγραφή:

Ίσιο μποτάκι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: σκούρο μπλε και χακί. Λεπτομέρεια τρουκ στο πάνω μέρος και σχέδιο ζώου. Λάστιχα στα πλάγια. Τελείωμα μύτης σε αμυγδαλωτό σχήμα. Θηλιά μπροστά και πίσω.

Ύψος τακουνιού 2,4 cm

ZARA: Έγινε το απίστευτο! Το φόρεμα που περιμέναμε όλες να πέσει σε τιμή κοστίζει τώρα 10ευρώ!

Έγινε το απίστευτο! Το φόρεμα που περιμέναμε όλες να πέσει σε τιμή κοστίζει τώρα 10 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Zara! Το φόρεμα του φετινού χειμώνα είναι λαμπερό, μοιάζει πανάκριβο αλλά είναι απίστευτα οικονομικό!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει πάντα τις καλύτερες προτάσεις! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις και κρύβει όλες τις ατέλειες. Επίσης, σας έχουμε βρει και τα 4+1 πλεκτά τοπ που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν!

Μερικές φορές, ακόμη κι εμείς που προτείνουμε ρούχα, μπροστά σε κάποια κομμάτια, μένουμε πραγματικά άφωνες

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Έχει διαχρονικό και παράλληλα ρομαντικό στιλ και σε αυτό βοηθά η δαντέλα στο πάνω μέρος!

Είναι ένα κομμάτι που πολλές θέλαμε και τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να το αποκτήσουμε!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη, με καβαδούρα που καταλήγει σε βολάν. Λεπτομέρεια ασορτί δαντελωτό ύφασμα σε συνδυασμό

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR10,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5039/927

Θα το βρεις εδώ

Bershka: Αυτό είναι το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων! Κοστίζει μόνο 3.99 €!

Στα καταστήματα Bershka θα βρείτε το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων! Κολιέ με κρεμαστό το ζώδιο του καθενός! Κοστίζει μόνο 3.99 ευρώ και θα σας κάνει να αγοράσετε δώρα για όλους! Τι καλύτερο από ένα ακόμα γυναικείο αξεσουάρ;

Αν θέλετε να χαρίσετε κάποιο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς να "χαρίσετε" την τσέπη σας... σας βρήκαμε τι θα αγοράσετε! Τα κολιέ που έχουν κρεμαστό το κάθε ζώδιο αλλά και μια μικρή πέτρα απάνω τους είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε! Δείτε ακόμα: Επιστρέφει στη μόδα το αγαπημένο μας κολιέ!

Το να κάνετε ένα προσωποποιημένο δώρο σημαίνει ότι έχετε σκεφτεί τον άνθρωπο που θα το χαρίσετε!

Τα κολιέ αυτά συνδυάζονται με όλα τα στιλ και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα πρέπει να αλλάξετε αξεσουάρ!

Πολλές φορές σπάμε το κεφάλι μας για το τι θα αγοράσουμε αλλά αυτή την φορά τα καταστήματα Bershka μας βρήκαν την λύση! Τρέξτε στο πιο κοντινό σας κατάστημα ώστε να δείτε τα κολιέ με τα κρεμαστά ζώδια από κοντά και να αγοράσετε αυτά που θέλετε!

Μιας και πλησιάζει η εποχή των δώρων τι καλύτερο από το να χαρίσετε και στον εαυτό σας ένα;

Δείτε τι σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share