Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Η τέλεια ζακέτα που θυμίζει γούνα! Θα την φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Θα κάνεις εντύπωση παντού!

22 Νοεμβρίου 2019 13:41
Bershka: Η τέλεια ζακέτα που θυμίζει γούνα! Θα την φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Η τέλεια ζακέτα από τα Bershka που θυμίζει γούνα για τον χειμώνα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις παντού!

Με αυτήν την γούνα - ζακέτα θα κλέψεις σίγουρα όλα τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση! Bershka: Το φόρεμα με ζώνη που έχει κάνει πάταγο! Κοστίζει μόλις 10,79 ευρώ!

Ταιριάζει τέλεια ακόμα και τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, εφαρμόζει ιδανικά στο γυναικείο σώμα, ενώ δίνει έναν αέρα σικάτο και άκρως θηλυκό!

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε άλλα 2 χρώματα, όπως μαύρο και μπεζ. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ζεστό ύφασμα και κοντό μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τώρα που μπαίνουν τα κρύα.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και επισκέψου ένα κατάστημα Bershka για να το δοκιμάσεις!

Μια μικρή περιγραφή της ζακέτας

Γούνινη ζακέτα γιλέκο σε 3 αποχρώσεις
ΑΝΑΦ. 8393/407/819

Μπορείτε να την βρείτε εδώ

ZARA: Το διαχρονικό αλλά και μοντέρνο πουκάμισο που πάει με τα πάντα κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Το διαχρονικό αλλά και μοντέρνο πουκάμισο που πάει με τα πάντα κοστίζει μόνο 12 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara το πουκάμισο που ταιριάζει με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο

Ριχτό πουκάμισο με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ με θηλιά. Τσέπες patch στο στήθος. Λεπτομέρεια πιέτα στην πλάτη. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share