Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Το best seller πέδιλο με λουράκι κοστίζει μόλις 30 ευρώ!

Το κομμάτι που όλες οι γυναίκες θέλουν!

19 Νοεμβρίου 2019 19:00
Mango: Το best seller πέδιλο με λουράκι κοστίζει μόλις 30 ευρώ!

Σας βρήκαμε το πέδιλο που είναι παντός καιρού κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ στα Mango! Τα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο είναι ελκυστικά και αναδεικνύουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας, για αυτό και έχουν κυριαρχήσει για πολλές σεζόν. Είναι πλέον best seller και πρέπει να υπάρχει και στην δική σου γκαρνταρόμπα!

Δείτε επίσης: Mango: Η nude μπλούζα που έγινε no 1 στο Instagram κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Φόρεσε το χειμώνα και καλοκαίρι με όλες τις εμφανίσεις σου. Σικάτο, μοντέρνο με την τετράγωνη μύτη του και ταυτόχρονα ευκολοφόρετο! Με ό,τι και να το φορέσεις θα τραβήξεις τα βλέμματα και θα δώσει παραπάνω κύρος στην εμφάνιση σου.

Ακόμα το τακούνι του είναι μόλις 9 εκατοστά, το ιδανικό ύψος για να είσαι άνετη και να μπορέσεις μέχρι και να χορέψεις!

Δοκίμασε το με ένα μάξι ή μίντι φόρεμα σε μια βραδινή έξοδο με ένα οπάκ καλσόν, την απόλυτη τάση της μόδας!

Πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο 29,99 €
REF. 67030557-LALI-LM

Mango: Το κοκτέιλ- φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Σου έχουμε το καλύτερο κοκτέιλ φόρεμα που θα απογειώσει κάθε βραδινή σου εμφάνιση και θα τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω σου. Είναι αρκετά οικονομικό και θα το βρείτε στα Mango!

Δείτε επίσης: Mango: Το μεταλιζέ μπλουζάκι που μπορείς να φορέσεις στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Αν ψάχνεις απο τώρα τι θα φορέσεις στις γιορτές και στο ρεβεγιόν, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές. Το χρυσό χρώμα και το μεταλλικό του εφέ το βάζει αμέσως στο κλίμα των Χριστουγέννων και θα σε κάνει να λάμψεις. Το δυνατό του σημείο, που τονίζει παραπάνω, είναι σαφώς το ντεκολτέ για αυτό και θα μπορούσε να προσθέσεις κολιές, απογειώνοντας το!

Φόρεσε το με οπάκ καλσόν και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Φόρεμα ντεκολτέ ντραπέ

REF. 57019211-GOLD-I-LM Ισχύουσα τιμή 39,99 €

Mango: Το πιο θηλυκό φόρεμα που ακολουθεί την απόλυτη τάση της σεζόν!

Τα διαφανή- σιφόν μανίκια έχουν κυριαρχήσει σε όλες τις μπλούζες και στα φορέματα, κάτι που τα κάνει να είναι η απόλυτη τάση για αύτη την σεζόν. Σας βρήκαμε το καλύτερο φόρεμα για τον χειμώνα, που είναι μέσα στη μόδα, και ταυτόχρονα είναι ό,τι πιο θηλυκό! Θα το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Mango και κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ!

Δείτε επίσης: Mango: Αυτές είναι οι πιο σικάτες και προσιτές μπότες που μπορείς να βρεις!

Ένα μαύρο φόρεμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας. Το συγκεκριμένο όμως, δεν είναι ένα απλό μαύρο φόρεμα, αφού έχει τις λεπτομέρειες στα μανίκια που το καθιστούν ξεχωριστό. Είναι απόλυτα θηλυκό και παράλληλα σικάτο, κάτι που το καθιστά την κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Φόρεμα με μανίκια σιφόν
REF. 57089403-JAZZY-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Mango: Το πουλόβερ που θα σε κρατάει ζεστή για όλο τον χειμώνα είναι σε έκπτωση!

Βρήκαμε το καλύτερο πουλόβερ από τα Mango, που μπορείς να φορέσεις όλο τον χειμώνα και όχι μόνο! Τρέξε να το προλάβεις γιατί βρίσκεται σε έκπτωση. Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα!

Δείτε επίσης: Mango: Η ασύμμετρη γόβα που είναι η No1 επιλογή των influencer! Κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

Είναι στο τοπ χρώμα της χειμερινής σεζόν, δηλαδή το κόκκινο, που αποτελεί και σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Φαρδύ και άνετο, θα σου κρατάει συντροφιά και θα σε ζεσταίνει όλο τον χειμώνα. Παράλληλα, θα παραμένεις μέσα στην μόδα!

Συνδύασετε το εύκολα με μια πλισέ φούστα και ένα αθλητικό ή για όταν μπουν τα κρύα, με το αγαπημένο σου τζιν και τις ζεστές γούνινες μπότες!

Μπορείς να το βρεις και σε μπεζ, αλλά εμείς θα προτείναμε να το τολμήσεις και να επιλέξεις το έντονο κόκκινο, που διαλέγουν και όλες οι influencers!

Πουλόβερ πλεκτό ελαστικό

REF. 53015757-BOTONI-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή29,99 € Ισχύουσα τιμή19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share