Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το πουά φόρεμα με βολάν που είναι σε έκπτωση! Τρέξτε να το προλάβετε!

Στο must χρώμα της σεζόν!

2 Νοεμβρίου 2019 07:10
ZARA: Το πουά φόρεμα με βολάν που είναι σε έκπτωση! Τρέξτε να το προλάβετε!

Βρήκαμε το τέλειο πουά φόρεμα με βολάν από τα ZARA, που έχει το ιδανικό φόρεμα και είναι και σε έκπτωση. Εσείς ακόμα να τρέξεις;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους! Εμείς βρήκαμε το φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Με την ευκαιρία δείτε και το φόρεμα από τα Zara που έκανε χαμό στο Instagram!

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κοστίζει 15,99 από 29,95.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR
ΜΠΛΕ - 7521/307

Zara: Αυτή η μπλούζα είναι η Νο 1 επιλογή στο Instagram και κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Αυτή η μπλούζα είναι η Νο 1 επιλογή στο Instagram και κοστίζει μόνο 12 ευρώ

Το Athensmagazine.gr βρίσκει τα κομμάτια που συζητιούνται περισσότερο σε instagram και blogs είναι στα καταστήματα Zara! Σήμερα βρήκαμε το αγαπημένο κομμάτι για φέτος και δεν είναι άλλο από την δαντέλα.

Σίγουρα έχεις δει στο instagram να έχει φορεθεί με πολλούς και ευάνταστους τρόπους και αναρωτιέσαι πως να το κάνεις κι εσύ... Η διαφάνεια στις μπλούζες είναι ότι πιο cool και τάση για φέτος και υπάρχουν τρόποι να τη φοράς από το πρωί έως το βράδυ!

Εκτός των άλλων σημαντικό είναι όμως και πως μπορούμε να το συνδυάσουμε πρωί - βράδυ, γι αυτό κι εμείς σας δίνουμε 4 tips για να φορεθεί σωστά!

Η δαντέλα αν φορεθεί με σωστό συνδυασμό μπορείς να την υποστηρίξεις ακόμα και πρωί στην δουλειά!

Tip 1: Ψάξε κομμάτια τα οποία να είναι ταυτόχρονα σέξι αλλά και σεμνά. Επίλεξε tops με διάφανα μανίκια ή διάφανη λαιμόκοψη.

Tip 2: Συνδύασε τα με bralettes και πρόσθεσε ρομαντισμό στην εμφάνισή σου.

Tip 3: Προτίμησε να συνδυάσεις διάφανες φούστες ή φορέματα και πρόσθεσε εσωτερικά ένα τζιν παντελόνι ή ένα εφαρμοστό σορτς.

Tip 4: Η συγκεκριμένη τάση δεν εμφανίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ζευγάρι διάφανες κάλτσες και συνδύασέ τες με ένα crop παντελόνι και ένα ζευγάρι μποτάκια ή ακόμα και sneakers.

H μπλούζα διαφάνεια που βρήκαμε εμείς και η περιγραφή της:

Πουκαμίσα με ανυψωμένο γιακά και μακρύ μανίκι. Τελειώματα με λάστιχο. Λεπτομέρεια ύφασμα με ασορτί δαντέλα.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%
ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ - 8741/230

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share