Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα πλισέ που κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Το χρώμα του είναι must φέτος!

31 Οκτωβρίου 2019 14:33
Stradivarius: Βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα πλισέ που κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Βρήκαμε για σένα το ιδανικό κοντό πλισέ φόρεμα από τα Stradivarius που κοστίζει μόνο 17 ευρώ! Το χρώμα του είναι must φέτος!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά εντόπισε από τα Stradivarius ένα κομμάτι που σίγουρα θες στη ντουλάπα σου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Stradivarius: Πήρες ξαφνικά κιλά; Αυτά είναι τα δύο κομμάτια που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ''μισή''!

Πρόκειται για το κοντό πλισέ φόρεμα σε χρώμα Κυπαρισσί το οποίο θα φοράς σε κάθε σου εμφάνιση.

Stradivarius: Τα αθλητικά που θα φοράς ακόμα και για ποτό κοστίζουν 29 ευρώ!

α αθλητικά που θα φοράς ακόμα και για ποτό κοστίζουν 29 ευρώ και βρίσκονται στα καταστήματα Stradivarius!

Η ομάδα μόδας του Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά εντόπισε από τα Stradivarius ένα κομμάτι που θα φοράς αυτήν την εποχή που αλλάζεις τα ανοιχτά παπούτσια, και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καρνταρόμπα σου!
Πολλές είναι ήδη εκείνες που έχουν πάρει αυτά τα αθλητικά και το συνδυάζουν και τώρα με τις κοντές φούστες ακόμα και με ένα απλό τζιν!

Είναι μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό στην οποία όλες οι ενημερωμένες influencers φοράνε τα αθλητικά του με τα πάντα ακόμα και με καλά φορέματα. Αν ξέρεις να συνδυάζεις σωστά τα κομμάτια μπορείς να απογειώσεις το στιλ σου με αυτά τα αθλητικά και να πας ακόμα και για ποτό με αυτά!

Αθλητικά παπούτσια με μεγάλη σόλα και χρωματικό συνδυασμό

ΑΝΑΦ. 6819/041-I2019
29,99 €
39,99 €
-25%

Stradivarius: Η τσάντα που θα κουβαλάς συνέχεια μαζί σου κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Τι είναι ένα ωραίο ντύσιμο χωρίς την κατάλληλη τσάντα;

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα αλλά και τσάντες για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα backpack η οποία είναι διαχρονική αξία και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Stradivarius!

Τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω στο ντύσιμο μας, για αυτό τόσο οι τσάντες όσο και τα σκουλαρίκια κλπ πρέπει πάντα να επιλέγονται με προσοχή, καθώς είναι ικανά να καταστρέψουν και το πιο ωραίο ντύσιμο.

Για αυτό εμείς επιλέξαμε τη συγκεκριμένη που συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα looks την κρατάς παντού και σχεδόν όλες τις ώρες! Και το πιο σημαντικό; Χωράει όλα όσα θέλει μια γυναίκα μαζί της (ξέρουμε ότι κι εσύ παίρνεις παραπάνω από όσα πραγματικά χρειάζεσαι και χωράνε και αυτά...)

Μια μικρή περιγραφή της τσάντας:

ΑΝΑΦ. 3676/001-I2019
Σακίδιο πλάτης με λουράκια

19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share