Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το απόλυτο πουλόβερ που δεν θα βγάζεις από πάνω σου κοστίζει 15 ευρώ!

Πρόλαβε το!

22 Οκτωβρίου 2019 11:54
Bershka: Το απόλυτο πουλόβερ που δεν θα βγάζεις από πάνω σου κοστίζει 15 ευρώ!

Το υπέροχο και ζεστό πουλόβερ που θα λατρέψεις και κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ και το βρήκαμε στα καταστήματα Bershka!

Χειμώνας είναι και τα ζεστά και προπάντων στιλάτα πουλόβερ έχουν την τιμητική τους, προστατεύοντας μας από το κρύο!

Μπορεί ακόμα να μην είναι το κρύο τσουχτερό αλλά σίγουρα πρέπει να προλάβεις τόσο το κομμάτι όσο και την εξαιρετική τιμή του!

Εμείς σου βρήκαμε τον πιο τέλειο συνδυασμό! Αυτό του πουλόβερ με το πιο hot χρώμα του χειμώνα, το χρώμα της μέντας φέτος κάνει θραύση! Επιπλέον η ιδιαίτερη πλάτη αποδεικνύει πως τα φετινά πουλόβερ ''ξεφεύγουν'' από το κλασσικό και δίνουν μια πιο φρέσκια εικόνα στο look!

Εμείς σου προτείνουμε αυτό το κομμάτι από τα Bershka κοστίζει μόνο 15 ευρώ και σίγουρα είναι από τις καλύτερες αγορές που θα κάνεις...

Πουλόβερ με έξω την πλάτη

ΑΝΑΦ. 6777/813/537

ZARA: Το θεϊκό τζιν που θα σε δείχνει ψηλότερη και κορμάρα κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ!

Βρήκαμε το υπέροχο τζιν που θα σε δείχνει ψηλότερη και κορμάρα κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Σίγουρα ακούγεται περίεργο πως ένα τζιν να κάνει τέτοια θαύματα, αυτό γίνεται φυσικά όχι με ''μαγικά'' αλλά με έξυπνα tips που κολακεύουν το σώμα και αυτά δεν είναι άλλα από το κόψιμο του ρούχο το χρώμα αλλά και το μήκος! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που κάνει τη δουλειά που θες!

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα skinny jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Μια μικρή περιγραφή για το τζιν:

Τζιν skinny με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ Z1975 SKINNΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%
ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 8228/221

ZARA: Το χειμερινό φόρεμα που όλες μας πρέπει να έχουμε κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Αυτό είναι το χειμωνιάτικο φόρεμα από τα Zara που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης, σας έχουμε βρει και τα 4+1 πλεκτά τοπ που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν!

Το χρώμα του αλλά και το το κόψιμο του φορέματος κολακεύει κάθε γυναίκα. Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΥΦΑΝΣΗ ΡΙΜΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3641/853

ZARA: Βρήκαμε το συνολάκι της Σίας Κοσιώνη με μόλις 29,95 ευρώ!

Στο Athensmagazine.gr βρήκαμε το μοναδικό συνολάκι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στην συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο. Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ από τα Zara!

H αγαπημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα total white look, και ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς. Μάλιστα συνδύασε το look με nude γόβες και έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και το all time classic φόρεμα που μπορείς να φοράς παντού!

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα ίδιο συνολάκι από τα zara το οποίο κοστίζει 29,95 ευρώ και είναι απλά τέλειο.

Ριχτό τοπ με στρόγγυλη λαιμόκοψη, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι με βολάν. Λεπτομέρεια απλικέ φιόγκος από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ZARA: Αυτό είναι το παλτό που δεν θα βγάζετε από πάνω σας τον χειμώνα!

Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το παλτό από τη νέα κολεξιόν του Zara που δεν θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη;

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε το ιδανικό μπουφάν που κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ!

Πρόκειται για παλτό με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κουκούλα με αφαιρούμενο απλικέ σε όψη συνθετικής γούνας και με κουμπί σούστα. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά.

Δείτε το:

 

Ροή ειδήσεων

Share