Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε την φούστα που πρέπει να αποκτήσεις! Κοστίζει 25 ευρώ!

Ταιριάζει με τα πάντα!

17 Οκτωβρίου 2019 07:43
ZARA: Βρήκαμε την φούστα που πρέπει να αποκτήσεις! Κοστίζει 25 ευρώ!

Σου βρήκαμε την τέλεια μαύρη φούστα από τα ZARA, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο!

Έτσι εμείς σήμερα βρήκαμε για σένα τη φούστα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ ενώ μάλιστα ταιριάζει και σε κάθε σωματότυπο.

Πρόκειται για κοντή φούστα με τσέπη στο μπροστινό μέρος. Λεπτομέρεια πιέτες στο πίσω μέρος. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με μεταλλική αγκράφα. Πλισέ στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΛΙΣΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

ZARA: Το τέλειο τζιν που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Αδυνατίζει γοφούς και περιφέρεια!

Το τέλειο τζιν που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Αδυνατίζει γοφούς και περιφέρεια και βρίσκεται στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Ποιο είναι όμως το ιδανικό τζιν για τον σωματότυπο σας; Ποιο σχέδιο ταιριάζει στις καμπύλες σας και μπορεί να σας κάνει να δείχνετε πιο αδύνατη;

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Εμείς κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδικτυακή σελίδα των Zara σας βρήκαμε το top jean που αδυνατίζει γοφούς, οπίσθια και περιφέρεια!
Πρόκειται για: Ψηλόμεσο εφαρμοστό τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος που καταλήγει σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.
ΤΖΙΝ ZW PREMIUM THE HIGH WAIST SKINNY FLARE MELLOW BLUEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share