Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτό είναι το διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ που συνδυάζεται με τα πάντα!

Θα το φοράς όλη τη σεζόν!

1 Οκτωβρίου 2019 09:51
ZARA: Αυτό είναι το διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ που συνδυάζεται με τα πάντα!

Αυτό είναι το διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ από τα ZARA που συνδυάζεται με τα πάντα!

Κάθε χειμώνα το δερμάτινο τζάκετ σου δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα.


Αν θέλεις φέτος να το ανανεώσεις ή χρειάζεσαι ένα μαύρο δερμάτινο biker jacket, βρήκαμε το ένα και μοναδικό, το καλύτερο, το πιο σωστό και είναι από τα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή του τζάκετ:

Μπουφάν με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Λεπτομέρεια πατ στους ώμους. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ OVERSIZEDΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
119,00 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3461/201

Zara: Το τζιν που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Αυτό είναι το τζιν που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και κοστίζει 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα skinny jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Φορέστε το λοιπόν με oversized πουλόβερ είναι έντονη τάση αυτή τη σεζόν, με t-shirts και πουκάμισα και μην ξεχάσετε να φορέσετε παράλληλα και τα ψηλοτάκουνα που έχετε στη συλλογή σας....

Μια μικρή περιγραφή του τζιν:

Jegging από πολύ ελαστικό ύφασμα και πολύ ψηλή μέση που τονίζει τη μέση και προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος χάρη στην ελαστικότητά του. Πίσω τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΚΟΛΑΝ ΤΥΠΟΥ JEGGING ΨΗΛΟΜΕΣΟ SUPER ELASTICΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5520/223

ZARA: Το ιδανικό φόρεμα που θα σε «σώσει» σε πολλές περιστάσεις!

Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα από τα Zara που θα σε «σώσει» σε πολλές περιστάσεις...

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα ρούχα της αγοράς για εσάς από τα καταστήματα Zara όπως είναι και το παρακάτω...

Μερικές φορές, ακόμη κι εμείς που προτείνουμε ρούχα, μπροστά σε κάποια κομμάτια, μένουμε πραγματικά άφωνες.
Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο με τα υπερβολικά εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά κυρίως με τα απλά, τα wearable ρούχα, τα οποία όταν τα αντικρίζουμε και βλέπουμε το θρίαμβο της απλότητας πάνω τους, εντυπωσιαζόμαστε...

Είναι οικονομικό καθώς κοστίζει 29,99 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις σε όποια περίσταση θελήσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος

Ριχτό φόρεμα με όρθιο γιακά, φιόγκο και μακρύ μανίκι. V ντεκολτέ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share