Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό πρέπει να είναι το πιο έντονο στοιχείο στο μακιγιάζ σου!

Ο οίκος Balenciaga προτείνει!

30 Σεπτεμβρίου 2019 12:19
Αυτό πρέπει να είναι το πιο έντονο στοιχείο στο μακιγιάζ σου!

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης και είδαμε πολλές νέες και καινοτόμες προτάσεις. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν, ήταν και η πρόταση του οίκου Balenciaga, ο οποίος την Κυριακή παρουσίασε μια πολύ δυναμική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 και προτάσεις για το μακιγιάζ!

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου! (Video)

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μπλέιζερς και κοστούμια, και ξεχώρισαν αφού συνδυάστηκαν και τονίστηκαν έξτρα με λεπτομέρειες!

Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τις εμφανίσεις λοιπόν, χρησιμοποίησαν αυτή την πρόταση του οίκου και στο μακιγιάζ, αφού στα πρόσωπα των μοντέλων υπήρχε ένα χαρακτηριστικό που ήταν πολύ περισσότερο τονισμένο από ότι τα υπόλοιπα.

Ρίχνοντας μια ματιά, παρατηρούμε ότι οι makeup artists επέλεξαν ένα φυσικό μακιγιάζ, που καλύπτει ελαφρά την επιδερμίδα των μοντέλων, όμως δίνει τεράστια έμφαση στα ζυγωματικά!

Ο Οίκος Balenciaga προτείνει τα power cheekbones για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 αγγίζοντας μάλιστα την υπερβολή, μα κάποια από τα μοντέλα να φορούν ψεύτικα πρόσθετα στοιχεία.

Η πρόταση του οίκου ίσως να αποτελεί μια νύξη στην τάση της σύγχρονης εποχής, όπου οι γυναίκες προτιμούν να επεμβαίνουν στην φύση και να καταλήγουν σε χειρουργικές, κυριώς αισθητικές, επεμβάσεις ή μια απλά αναφορά σε κάποιους πολιτισμούς, για τους οποίους τα έντονα ζυγωματικά είναι ένα σημάδι δύναμης!

Τρίχες της μύτης είναι η νέα τάση της μόδας που όλες οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ατέλειωτος, αλλά αν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου, μην αναλώνεστε στις συνηθισμένες τάσεις της μόδας- αφού υπάρχει μια άλλη, νέα τάση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Δείτε τα εξτένσιον των τριχών της μύτης. Στην ουσία δεν είναι εξτένσιονς, αλλά ψεύτικες βλεφαρίδες κολλημένες γύρω από την άκρη του κάθε ρουθουνιού, οι οποίες ξεδιπλώνονται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα των μακριών τριχών που κρυφοκοιτάζουν έξω από τη μύτη σας. Η νέα “τάση” είναι δημιουργία μίας διασημότητας του instagram με το όνομα @gret_chen_chen.

“Όχι απλά ήθελα να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, αλλά ήθελα να αναδείξω την αληθινή τέχνη. Είναι κάτι που όσο περισσότερο το βλέπουμε, τόσο λιγότερο παράλογο μας φαίνεται,” έγραψε η δημιουργός.

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες στα ρουθούνια σας, μπορείτε να αφήσετε να μεγαλώσουν οι τρίχες της μύτης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μετά να τις κολλήσετε στο εξωτερικό των ρουθουνιών σας.

Τι λέτε; Θα δοκιμάζατε αυτή τη νέα “πρωτοτυπία”;;;

To νέο beauty trend για τα μαλλιά μου είναι οι hair sheet masks!

Όπως καταλαβαίνεις χρόνια τώρα έχουν πέσει στα χέρια μου άπειρα προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών παρόλα αυτά δύσκολα θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά που με εντυπωσιάζουν πια.

Αυτό βέβαια άλλαξε πρόσφατα όταν ανακάλυψα τις νέες μάσκες μαλλιών Wash & Go Hair Sheet Masks και θα σου εξηγήσω αμέσως το λόγο. Ποιός είναι αυτός; Το γεγονός ότι αντίκρυσα για πρώτη φορά μια μάσκα μαλλιών σε υφασμάτινο σκουφάκι!

Ναι, σωστά διάβασες. Πρόκειται για ένα υφασμάτινο σκουφάκι θερμότητας, που μπορεί να εφαρμοστεί ως θεραπεία τόσο σε στεγνά όσο και σε νωπά μαλλιά περιβάλλοντας τα μαλλιά με μια λεπτή στρώση κρέμας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει την απαραίτητη θερμότητα, η οποία κάνει τη δράση της κρέμας ακόμη πιο αποτελεσματική αφήνοντας τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά βαθιά ενυδατωμένα και αναζωογονημένα!

Όσο για το χρόνο εφαρμογής... χρειάζεσαι να αφιερώσεις μόλις 15 λεπτά, όπως βλέπεις και στα παρακάτω βήματα, που πραγματικά αξίζουν τον κόπο! Και αυτό γιατί αμέσως μετά τη χρήση τα μαλλιά σου θα είναι απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα χωρίς να ξοδευτείς αφού η κάθε μάσκα κοστίζει μόλις 3,89 ευρώ!

Σημείωσε ότι στην σειρά Wash & Go Hair Sheet Masks θα βρεις 3 μάσκες για κάθε ανάγκη:

1) Μάσκα για εντατική περιποιήση , η οποία απευθύνεται σε ξηρά και ταλαιπωρήμένα μαλλιά και προσφέρει αναδόμηση στη τρίχα.

2) Μάσκα για προστασία του χρώματος για βαμμένα μαλλία! Προστατέψε το χρώμα από το ξεθώριασμα χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη μάσκα 2 φορές τον μήνα.

3) Μάσκα για λάμψη και απαλότητα για κανονικά μαλλιά! Χαρίστε στα μαλλιά σας την λάμψη και την απαλότητα που χρειάζονται.



Το μόνο που μένει είναι να βρεις τη μάσκα που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σου και να διαπιστώσεις και εσύ τα ευεργετικά της οφέλη στα μαλλιά σου από την πρώτη κιόλας χρήση!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share