Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές και οικονομικές τσάντες που πρέπει να αγοράσεις!

Αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια δεν κοστίζει!

27 Σεπτεμβρίου 2019 09:28
ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές και οικονομικές τσάντες που πρέπει να αγοράσεις!

Ψάξαμε βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις τσάντες που θα κρατάς όλο τον χειμώνα από την νέα συλλογή του Zara!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη με τα αξεσουάρ που θα φοράει; Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια συλλογή στις τσάντες shoppeπου είναι διαθέσιμη καταστήματα Zara!


Συχνά με την τεράστια επιλογή ρούχων μπορεί να ξεχνάμε να τσεκάρουμε τα αξεσουάρ της, αλλά έχει πραγματικά hairbands, κασκόλ, κοσμήματα και τσάντες.

Όσον αφορά τις τσάντες, τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν κλασικό σχεδιασμό και το Zara έχει τελειοποιήσει πραγματικά το απλό, σοφιστικέ στυλ.

Εάν είστε στη φάση λοιπόν που ψάχνετε μια νέα τσάντα, ρίξτε μια ματιά στην νέα συλλογή του Zara που σας προτείνουμε σε τιμές πραγματικά χαμηλές!

ΜΙΚΡΗ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6639/004

Μίνι τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, κόκκινο κίτρινο και πράσινο. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου από χρυσή αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

ΤΣΑΝΤΑ CITY ΜΕ ΠΛΕΚΤΗ ΛΑΒΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8152/004

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο city. Τοπ κρακέλε. Λεπτομέρεια γαζιά στο πάνω μέρος και λουριά στα πλάγια. Πλεκτή χειρολαβή. Αφαιρούμενο λουρί ώμου με αλυσίδα, από συνδυασμό υλικών. Εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και η άλλη με μεταλλικό κομμάτι.



ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΤΡΟΥΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7422/004

Μαύρο σακίδιο. Μπροστινή τσέπη, εξωτερική τσέπη με λεπτομέρεια τρουκ και κλείσιμο με φερμουάρ. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Δύο θήκες με φοδραρισμένο εσωτερικό. Η μία από αυτές έχει εσωτερική τσέπη. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Zara: Η νέα τάση στις μπλούζες με διαφάνεια που όλες οι fashion editors λατρεύουν φέτος!

Αυτή είναι η νέα τάση στις μπλούζες με διαφάνεια που όλες οι fashion editors λατρεύουν φέτος από τα Zara

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα ρούχα της αγοράς για εσάς από τα καταστήματα Zara! Σήμερα βρήκαμε το αγαπημένο κομμάτι για φέτος και δεν είναι άλλο από την διαφάνεια. Εκτός των άλλων σημαντικό είναι όμως και πως μπορούμε να το συνδυάσουμε, γι αυτό κι εμείς σας δίνουμε 4 tips για να φορεθεί σωστά!
Οι fashion editors το επέλεξαν, το δοκίμασαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού ακολούθησαν κάποιους κανόνες και μικρά tips:

Tip 1: Ψάξε κομμάτια τα οποία να είναι ταυτόχρονα σέξι αλλά και σεμνά. Επίλεξε tops με διάφανα μανίκια ή διάφανη λαιμόκοψη.

Tip 2: Συνδύασε τα με bralettes και πρόσθεσε ρομαντισμό στην εμφάνισή σου.

Tip 3: Προτίμησε να συνδυάσεις διάφανες φούστες ή φορέματα και πρόσθεσε εσωτερικά ένα τζιν παντελόνι ή ένα εφαρμοστό σορτς.

Tip 4: Η συγκεκριμένη τάση δεν εμφανίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ζευγάρι διάφανες κάλτσες και συνδύασέ τες με ένα crop παντελόνι και ένα ζευγάρι μποτάκια ή ακόμα και sneakers.

H μπλούζα διαφάνεια που βρήκαμε εμείς και η περιγραφή της είναι αυτή:

Ημιδιάφανο τοπ με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Λεπτομέρεια απλικέ βολάν από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΤΟΠ ΑΠΟ ΤΟΥΛΙ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΟΥΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR

Zara - Νέα συλλογή: Το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Αυτό το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Πραγματικά είναι κομψό αλλά και ταυτόχρονο μοντέρνο και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο γιατί είναι ψηλόμεσο κι έχει ιδιαίτερες σκισμένες λεπτομέρειες στο τελείωμα για να μην δείχνει βαρετή η εικόνα σου!

Τα σκισμένα τζιν ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο denim trend! Το πιο ανθεκτικό και αρρενωπό ύφασμα εκεί έξω, ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για στολές εργασίας σε εργοστάσια

Τα σκισίματα και οι επιμελώς τοποθετημένες φθορές στα τζιν προσδίδουν πάντα ανεμελιά, νεανικότητα αλλά και μια νότα… επανάστασης! Ανακάλυψε παρακάτω τα βήματα για να σκίσεις μόνη σου τα τζιν σου.

Μια μικρή περιγραφεί για το τζιν:

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Απλικέ ύφασμα με συνδυασμό για αντίθεση στη τσέπη. Ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΤΖΙΝ Z1975 MOM FIT ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΤΣΕΠΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 1889/163

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share