Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 569 ευρώ γι αυτό το φόρεμα! Πάθαμε πλάκα!

Εσείς θα το αγοράζατε;

26 Σεπτεμβρίου 2019 08:14
Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 569 ευρώ γι αυτό το φόρεμα! Πάθαμε πλάκα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε 569 ευρώ για το φόρεμα - φάκελο! Εσείς θα το αγοράζατε; Εμείς πάντως ψηφίζουμε "ναι"!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα κομψότητας με μια μόνο εμφάνισή της! Δημιουργία του οίκου Max Mara, το εν λόγω φόρεμα κοστίζει 569 ευρώ και αν το budget σου το επιτρέπει η αγορά του για εμάς είναι... μονόδρομος! Τραγικές εξελίξεις για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Δείτε το και πείτε μας... δεν είναι έρωτας από την πρώτη ματιά;

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το ροζ φόρεμα κοστίζει όσο ένας μισθός!

Αυτό το ροζ μεταξωτό φόρεμα της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου κοστίζει όσο ένας μισθός! Δείτε πόσα λεφτά έδωσε ακριβώς!

Η λαμπερή αυτή γυναικεία παρουσία της ελληνικής Showbiz πριν από λίγες ημέρες είχε πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ και θέλησε να κλέψει τις εντυπώσεις αφού επέλεξε να φορέσει ένα πολύ έντονο ροζ φόρεμα! Εμείς βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για το φόρεμα αυτό!

Συγκεκριμένα, το φόρεμα είναι μια εκπληκτική δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη και ανήκει στην εταιρεία "Zeus & Dione"!

Το φόρεμα ονομάζεται Hera και είναι μεταξωτό. Κοστίζει 690,00 € και λατρεύουμε το ζωηρό του χρώμα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο περίεργο χρώμα και έκανε ανεπανάληπτη εμφάνιση! Το φόρεμα κόστιζε 259 ευρώ!

Η Τατιάνα Σετφανίδου φόρεσε το πιο περίεργο χρώμα και έκανε την πιο ανεπανάληπτη εμφάνιση. Το φόρεμα, κόστιζε 259 ευρώ. Εσείς θα το φορούσατε;

Μέχρι σήμερα, συζητιέται το φόρεμα της παρουσιάστριας στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, αφού ήταν ίδιο με αυτό της Σίας Κοσιώνη.

Μπορεί να το είχαν συνδυάσει διαφορετικά. Με άλλη παπούτσια και αξεσουάρ, ωστόσο ήταν ακριβώς το ίδιο με αποτέλεσμα να είναι σαν "διδυμάκια". Μάλιστα, το συμβάν, σχολίασαν όλες οι εκπομπές, λέγοντας πως ήταν λες και το είχαν κανονισμένο.

Ποιας εταιρίας όμως είναι το φόρεμα;

Κοστίζει όπως είπαμε 259 ευρώ και είναι από την νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας της Simona Corsellini και είναι στο πιο περίεργο χρώμα καμηλό - ταμπά.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Δείτε το παλάτι τους στην Χαλκίδα!

Εκτός από την βίλα τους στην Κηφισιά, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος διαθέτουν και ένα σπίτι -παλάτι- στην Χαλκίδα για τις αποδράσεις τους!

Συχνά η παρουσιάστρια μάλιστα ανεβάζει φωτογραφίες από το εξοχικό τους το οποίο είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό! Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, μικρή!

Δείτε τις στο Athensmagazine.gr:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share