Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara: Το παντελόνι που συνδυάζεται με τα πάντα και θα το χαρείς όλο τον χειμώνα!

Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

5 Σεπτεμβρίου 2019 10:02
Zara: Το παντελόνι που συνδυάζεται με τα πάντα και θα το χαρείς όλο τον χειμώνα!

Αυτό είναι το παντελόνι από τα Zara, που συνδυάζεται με τα πάντα και θα το χαρείς όλο τον χειμώνα...

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο παντελόνι που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χρώμα για να μην δείχνει βαρετή η εικόνα σου!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Παντελόνι σωλήνας με κανονική μέση και λάστιχο στην πίσω πλευρά της μέσης. Μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλική κόπιτσα.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JOGGER WAISTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΠΛΕ - 1608/221

Zara: Αυτά τα σκουλαρίκια προτείνουν όλες οι fashion bloggers και κοστίζουν μόνο 9 ευρώ!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα αξεσουάρ που κυκλοφορούν! Στο Zara θα βρείτε τα πιο φοβερά σκουλαρίκια που φορoύν όλες οι Fashion bloggers!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς τα πιο κομψά και ωραία σκουλαρίκια με χαμηλές τιμές από το Zara που θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα! Είναι κομψά και συνδυάζονται από το πιο απλό πρωινό look έως το εντυπωσιακό βραδινό! Επίσης δες τα καλύτερα πουκάμισα που κυκλοφορούν!

Δείτε τα σκουλαρίκια κρίκους μεσαίου μεγέθους που σας προτείνουμε από το Athensmagazine.gr:

Σκουλαρίκια με κρίκους μεσαίου μεγέθους. Βιδωτό κλείσιμο στην πίσω πλευρά

Zara: Το φόρεμα που θα φοράς όλο τον χρόνο και δεν πρέπει να χάσεις!

Αυτό είναι το φόρεμα που θα φοράς όλο το χρόνο και σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αφού κολακεύει κάθε γυναίκα...

Το Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θα θέλουν να όλες οι γυναίκες! Στο Zara θα βρείτε αυτό το απίθανο φόρεμα που πραγματικά μόλις το δείτε θα θέλετε να το αγοράσετε!

Το χρώμα του καθώς και το κόψιμο του φορέματος είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και επιδερμίδα!

Είναι το must have της εποχής, μπορεί να συνδυαστεί με πανοφόρι τον χειμώνα ακόμα και με μπότες, ενώ το καλοκαίρι θα δείχνεις υπέρκομψη με ένα σικάτο πέδιλο.

Mια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίντι φόρεμα με ριχτό ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες.

ΡΙΧΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

 

Ροή ειδήσεων

Share