Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Zara: Το skinny τζιν που θα πάει σε όλες τις γυναίκες!

Θα είστε πάντα μέσα στην μόδα!

20 Αυγούστου 2019 12:37
Zara: Το skinny τζιν που θα πάει σε όλες τις γυναίκες!

Στα καταστήματα Zara θα βρείτε το καλύτερο τζιν που πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες και κάνει το σώμα σας να φαίνεται πιο σμιλεμένο! Η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το καλύτερο skinny τζιν της αγοράς! Κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείτε να συνδυάσετε πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεστε πολύ!

Μην φοβάστε να συνδυάσετε ένα κλασικό κομμάτι με κάτι πιο extreme και να έχετε έναν εκπληκτικό συνδυασμό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Αν θέλετε να είστε στην μόδα μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αγοράσετε το skinny τζιν που σας προτείνουμε!

Μια μικρή περιγραφή:

Εφαρμοστό τζιν με κανονική μέση με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Δείτε το skinny τζιν που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

ΤΖΙΝ Z1975 MID RISE SKINNY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

ΤΖΙΝ Z1975 MID RISE SKINNY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

ΤΖΙΝ Z1975 MID RISE SKINNY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

ΤΖΙΝ Z1975 MID RISE SKINNY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

Zara: Η δερμάτινη τσάντα χιαστί που θα γίνει η hot τάση της σεζόν!

Η ομάδα του Αthensmagazine.gr σας βρήκε την τσάντα που θα γίνει η hot τάση της σεζόν! Μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Zara και κοστίζει μόνο 59,95 ευρώ! Είναι δερμάτινη και το κόκκινο χρώμα της θα σας μαγνητίσει!

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε και έχετε δυναμική προσωπικότητα τότε ήρθε η ώρα μέσα από τα καθημερινά σας αξεσουάρ να την αναδείξετε!

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις τσάντες; Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που να μην θέλει να ξεχωρίζει με ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της εμφάνισης της την τσάντα!

Η μόδα επιβάλλει αλλαγές και οι γυναίκες πρέπει να τις ακολουθούν άμεσα αν θέλουν να χαρακτηρίζονται ως fashionistas!

Μια μικρή περιγραφή:

Δερμάτινη τσάντα χιαστί σε κόκκινο χρώμα. Συνδυασμός δερμάτων στο εξωτερικό μέρος. Χρυσαφί μεταλλικές λεπτομέρειες με λεπτομέρεια πέτρα σε όψη μαρμάρου. Λουρί ώμου από συνδυασμό υλικών. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR

Zara: Το φόρεμα με δαντέλα που θα πρέπει να αποκτήσετε!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς και τις φίλες σας τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θα θέλουν να όλες οι γυναίκες! Στο Zara θα βρείτε αυτό το απίθανο φόρεμα που πραγματικά μόλις το δείτε θα θέλετε να το αγοράσετε!

Το χρώμα του καθώς και το κόψιμο του φορέματος είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και επιδερμίδα!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share