Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Zara: Το κρουαζέ τοπ με ζώνη έχει κάνει πάταγο! - Ακόμα να το αγοράσεις;

Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

29 Ιουλίου 2019 12:30
Zara: Το κρουαζέ τοπ με ζώνη έχει κάνει πάταγο! - Ακόμα να το αγοράσεις;

Κάθε μέρα το Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς τα καλύτερα ρούχα που κυκλοφορούν στην αγορά! Αυτήν την φορά επιλέξαμε κάτι που ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα και πρέπει να το αγοράσουν όλες οι γυναίκες! Το κρουαζέ τοπ από τα Zara έχει κάνει πάταγο και δεν ξέρουμε πόσα κομμάτια έχουν μείνει ακόμα!

Αν θέλετε φέτος για τις διακοπές σας μια πιο ρομαντική αλλά παράλληλα και κομψή διάθεση τότε θα πρέπει να εντάξετε στην συλλογή σας αυτό το τοπ!

Η λεπτομέρεια που έχει αυτό το τοπ είναι στο δέσιμο κάτω από το στήθος με την ζώνη που θα αναδείξει το μπούστο σας! Θα σας κάνει να μαγνητίσετε τα βλέμματα! Κοστίζει μόνο 25.99 ευρώ!

Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το πρωί μπορείτε να το φορέσετε με ένα τζιν και το βράδυ με ένα ψηλόμεσο σορτς για να αναδείξετε και το υπόλοιπο σώμα σας!

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα έχετε ένα ολοκληρωμένο στιλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Στο Athensmagazine.gr σας έχουμε προτείνει πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε!

Δείτε τι σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

Zara: Το μαγιό που πρέπει όλες να έχουμε κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότερες από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές. Εκτός όμως από ρούχα χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα μαγιό... Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα στη νέα συλλογή των Zara για να βρούμε το πιο εντυπωσιακό μαγιό και το βρήκαμε!

Είναι σικ, αλλά παράλληλα και πολύ στιλάτο!

Πρόκειται για ολόσωμο μαγιό, bandeau χωρίς αφρό και χωρίς μπανέλα. Λεπτομέρεια με κόμπο στο πλαστρόν.

Τρέξτε να το προλάβετε!

ΜΑΓΙΟ BANDEAU ΕΜΠΡΙΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share