Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara: Υιοθέτησε το boho-chic στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου με λιγότερο από 13 ευρώ!

Το απόλυτο look του καλοκαιριού!

17 Ιουλίου 2019 11:38
Zara: Υιοθέτησε το boho-chic στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου με λιγότερο από 13 ευρώ!

Είναι ένα από τα must prints και έχουν καταφέρει να γίνουν μία αξία διαχρονική. Το floral είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και δεν εκφράζει μόνο τον girly στιλ ή το boho-chic. Έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα που προτάσσουν οι τάσεις και ακολουθούν πιστά οι διάσημες Ελληνίδες που είναι πάντα ενημερωμένες σε θέματα μόδας!

Έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου που εδώ και χρόνια έχει προσαρμόσει το boho στιλ καλύτερα από πολλές fashion bloggers! Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα αέρινα floral φορέματα το καλοκαίρι αφού δίνουν την ανέμελη πινελιά που όλες θέλουμε αυτή την εποχή. Κοντά ή μάξι είναι όλα τους υπέροχα!

Εμείς στο Athensmagazine.gr βρήκαμε παρόμοιο φόρεμα από τα Zara με αυτό της αγαπημένης ηθοποιού με μόλις 12,99 ευρώ και σας το παρουσιάζουμε! Υιοθετήστε κι εσείς το στιλ της χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία!

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ φαρδύ μανίκι. Λεπτομέρεια στη μέση στο πίσω μέρος με σχέδιο σφηκοφωλιά.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,99 EUR-30%
ΕΜΠΡΙΜΕ - 0085/306

Zara: Υιοθέτησε το πουά look της Φαίης Σκορδά με λιγότερο από 30 ευρώ!

Είναι ένα από τα retro prints που έχουν καταφέρει να γίνουν μία αξία διαχρονική. Το πουά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και δεν εκφράζει μόνο τον girly στιλ ή το retro. Έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα που προτάσσουν οι τάσεις και ακολουθούν πιστά οι διάσημες Ελληνίδες που είναι πάντα ενημερωμένες σε θέματα μόδας!

Έτσι και η Φαίη Σκορδά που εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1 είναι και fashion blogger αφού μας ενημερώνει κάθε μέρα στιλιστικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε το νούμερο ένα item της σεζόν από τα Zara και σας το παρουσιάζουμε σύμφωνα με την καλόγουστη ματιά της Φαίης Σκορδά που ξέρει πως να συνδυάζει σωστά και ολοκληρωμένα κάθε κομμάτι!

Πάρτε ιδέες λοιπόν και υιοθετήστε το look οικονομικότερα παραμένοντας όμως εξίσου εντυπωσιακή με την επιλογή που κάναμε από τα Zara με μόλις 29,99 ευρώ!

ΟΛΟΣΩΜΗ ΠΟΥΑ ΦΟΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 9878/087

Κοντή ριχτή ολόσωμη φόρμα με γιακά και πέτο και κοντό μανίκι. Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά και κρυφό φερμουάρ στο πλάι στη ραφή.

 

Ροή ειδήσεων

Share