Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Αυτά τα τσιμπιδάκια είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Τρέξτε να το προλάβετε!

14 Ιουνίου 2019 13:05
ZARA: Αυτά τα τσιμπιδάκια είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Αυτά τα τσιμπιδάκια από τα Zara είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού! Τρέξτε να τα προλάβετε!

Η τάση του 90s revival συνεχίζει ακάθεκτη την απόλυτη κυριαρχία της στον κόσμο της μόδας για το 2019 και μας χαρίζει την αναβίωση του πιο κοριτσίστικου και παιχνιδιάρικου hair trend.

Και ποιο είναι αυτό; Τα τσιμπιδάκια και τα κλιπ μαλλιών, που αποτελούν hot τάση. Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε τα τσιμπιδάκια που δεν πρόκειται να τα βγάλετε από πάνω σας το καλοκαίρι!

Σετ από μεταλλικά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, με συνδυασμό με κοχύλια και πέρλες. Το σετ κοστίζει μόνο 12,95 EUR!

Zara: Οι 3+1 τάσεις στις τσάντες φέτος το καλοκαίρι!

Ο πιο εύκολος τρόπος, για ν' αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου είναι μια τσάντα από τα Zara! Μπορεί να φοράς ακόμα και το πιο απλό σύνολο, όπως ένα λευκό t-shirt, ένα σορτς (must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας) και την αγαπημένη σου τάση στα πέδιλα, να κρατήσεις μια κομψή τσάντα και το look σου να μετατραπεί στο πιο εντυπωσιακό. Στο πιο ιδιαίτερο.

Και αυτό δεν είναι βασικά που αναζητούμε από τις εμφανίσεις μας;

Αξεσουάρ όπως μια statement τσάντα μας βοηθούν στο να το πετύχουμε αυτό και οι νέες καλοκαιρινές τάσεις, ακόμη περισσότερο...

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις στις τσάντες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ακόμα και ένα total black σύνολο να φοράς, μια τσάντα σε ρετρό ύφος ή από ψάθα ή ακόμη και από PVC θα το αναδείξει, προσφέροντάς σου μια fashion forward εμφάνιση.

Αυτές είναι οι νέες τάσεις λοιπόν, για να κάνεις τα καλοκαιρινά σου looks να ξεχωρίσουν. Παρακάτω οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της σεζόν από τα Zara!

METALLIC MESH CROSSBODY BAGΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΑΣΗΜΙ - 6600/004

Silver crossbody bag. Metal mesh exterior. Extendible chain shoulder strap. Lined interior. Metal zip closure.

Height x Length x Width: 28.5 x 28 x 1 cm. / 11.2 x 11.0 x 0.3″

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΚΡΟΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 7518/004

Λευκή τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Λουρί ώμου με αλυσίδα. Μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ - 1686/004

Τσάντα χιαστί με συνδυασμό χρωμάτων. Χάντρες στο εξωτερικό μέρος. Λουρί ώμου από αλυσίδα με περαστές χάντρες σε χρωματική αντίθεση. Εσωτερική επένδυση. Κλείνει με σούρα.

ΜΑΥΡΟ - 2342/004

Τσάντα μέσης σε μαύρο χρώμα. Animal print στο εξωτερικό μέρος. Χρυσαφί μεταλλική λεπτομέρεια με παλιωμένη όψη στο καπάκι στο μπροστινό μέρος. Θηλιά για ζώνη στο πίσω μέρος. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μεταλλικό κούμπωμα.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share