Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι εδώ!

Το καλοκαίρι σου μόλις απέκτησε περισσότερo ενδιαφέρον!

4 Ιουνίου 2019 10:34
ZARA: Η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι εδώ!

Τα πρώτα Instagram posts από την παραλία είναι γεγονός και αποδεικνύουν ποια θα είναι η τάση στα μαγιό φέτος. Πριν καλά-καλά μπει ο Ιούνης, οι βουτιές στην θάλασσα έχουν ξεκινήσει.
Κάνοντας μια διαδικτυακή έρευνα,ψάξαμε τα προφίλ των πιο hot brands μαγιό, και κοιτώντας επιπλέον τις προτάσεις των σχεδιαστών μόδας στις πασαρέλες, βρήκαμε το καλύτερο από τα Zara! Την τάση στα μαγιό για το καλοκαίρι θα την δεις παρακάτω...

ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΣΤΟΝ ΩΜΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 0501/012

Μαγιό χωρίς αφαιρούμενο αφρό και με ασύμμετρη λαιμόκοψη με βολάν σε ένα μόνο ώμο.

ΖARA: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές ολόσωμες φόρμες ήρθε και θα σας ξετρελάνει!

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν μεγάλη ιστορία. Πλέον, ο παράγοντας «χρηστικότητα» είναι αυτός που, ως επί το πλείστον, τη χαρακτηρίζει διευκολύνοντας έτσι τις ζωές εκατομμύρια γυναικών.

Εμείς σας έχουμε την απόλυτα καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα από τα Zara που θα κάνει σίγουρα θραύση!

Είναι ένα «εύκολο» ρούχο η ολόσωμη φόρμα, λοιπόν. Τη φοράς και είσαι έτοιμη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις με μερικά αξεσουάρ και είσαι go-to-go. Από την κορυφή ως τα νύχια, αυτό το κομμάτι ρούχου προσφέρει απαράμιλλη κομψότητα, ενώ με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες....

ΚΟΝΤΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΡΟΖ - 7385/143

Κοντή ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες προσαρμογής. Λεπτομέρεια λαστιχάκι από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

 

Ροή ειδήσεων

Share