Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Το girly παντελόνι που είναι για όλες τις ώρες!

Θα αναδείξει τον πιο χαλαρό εαυτό σου!

20 Μαΐου 2019 13:20
ZARA: Το girly παντελόνι που είναι για όλες τις ώρες!

Το Zara baggy παντελόνι είναι τόσο girly, που θα αναδείξει τον πιο χαλαρό και άνετο εαυτό σου, ενώ θα το φοράς όλες τις ώρες!

Το ροζ χρώμα, θα σε παρασύρει να το δοκιμάσεις και η τιμή θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς αφού κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ! Μπορείς να το συνδυάσεις και να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, με φλατ ή και ψιλοτάκουνα παππούτσια!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BAGGY ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΡΟΖ - 5862/083

Ψηλόμεσο παντελόνι baggy. Ελαστική μέση με πιέτες. Τσέπες μπροστά και πίσω τσέπες patch. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά.

ZARA: Τα φλατ σανδάλια που έχουν σαρώσει σε πωλήσεις!

Αυτά είναι τα φλατ σανδάλια των Zara με την λεοπάρ λεπτομέρειας που έχουν σαρώσει σε πωλήσεις!

Το καλοκαίρι μόλις έφτασε και το μοναδικό παπούτσι που χρειαζόμαστε στην ντουλάπα, είναι ένα chic ζευγάρι σανδάλια για όλες τις ώρες.

Τα σανδάλια των ονείρων μας είναι μίνιμαλ, σε απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και με ένα twist που δίνει στιλ και χαρακτήρα.

Οσο κι αν αγαπάμε τα αρχαιοελληνικά σανδάλια φέτος αναζητάμε κάτι πιο εντυπωσιακό. Και το βρήκαμε -που αλλού- στα Zara.

Είναι αυτά τα σανδάλια από σουέντ δέρμα, σε τόνο της άμμου και με την πιο ιδιαίτερη λεπτομέρεια -που είναι και τάση!

Οι αγκράφες είναι πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ αυτή την σεζόν και χαρίζουν σοφιστικέ ύφος πάνω στο καθετί.

Τo αποτέλεσμα είναι τόσο elegant και καλοκαιρινό που δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Με φαρδιά φάσα και toe ring σχέδιο που κολακεύει κάθε σχήμα ποδιού.

Η διακοσμητική αγκράφα από ταρταρούγα είναι η πινελιά που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Θα το φορέσουμε με τα μάξι, τα frock dresses μας, τα μίντι αλλά και με τα κροσέ φορέματα μας, αλλά και τις λινές παντελόνες και βερμούδες. Στην πόλη και το νησί, τα άνετα σανδάλια από τα Zara είναι το άνετο και οικονομικό παπούτσι που δεν θα βγάζετε από πάνω σας αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share