Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

5 tips για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου!

Όλα για τη μόδα!

8 Μαΐου 2019 12:39
5 tips για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου!

Η άνοιξη είναι εδώ επιτέλους και το ντύσιμό μας αρχίζει να αλλάζει, μαζί με τη διάθεσή μας! Είναι, λοιπόν, μία καλή ευκαιρία να εξορμήσουμε στα καταστήματα και να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες βασικές αγορές που θα μας βοηθήσουν να δώσουμε ανοιξιάτικο αέρα στο στιλ μας:

• Κάτι σε έντονο χρώμα ή με «παιχνιδιάρικο» print! Μία μπλούζα, πουκάμισο ή top στα χρώματα και prints αυτής της άνοιξης θα ανανεώσει εύκολα τη συνολική εικόνα.

• Μία καμπαρντίνα ή άλλο ελαφρύ πανωφόρι, γιατί οι ανοιξιάτικες βραδιές έχουν την ψύχρα τους. Ας την αντιμετωπίσουμε με στιλ! Στα καταστήματα είδαμε από τις κλασικές επιλογές, μέχρι τα πιο έντονα χρώματα και παγιέτες.

• Μία μαρινιέρα. Είναι ο πιο κλασικός σύμμαχός μας για ένα απλό, διαχρονικό και απίστευτα κομψό στιλ.

• Chinos: τα αγαπημένα παντελόνια της άνοιξης, που συνδυάζονται τέλεια με flat, sneakers, αλλά και ψηλά τακούνια, δημιουργούν άνετο και κομψό στιλ όλες τις ώρες της ημέρας.

• Mules: τα αγαπημένα εξώφτερνα παπούτσια των 90s έχουν επιστρέψει δριμύτερα και συνοδεύουν τέλεια τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Αποκτήστε τα!

Επωφεληθείτε της προσφοράς της κάρτας Affinity Mastercard της Alpha Bank και πραγματοποιήστε τις ανοιξιάτικες αγορές σας με κέρδος. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Inditex (Zara, Stradivarius, PULL&BEAR, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Zara Home) έως 20 Μαΐου 2019 και κερδίστε 5% σε Affinity euros, καθώς και συμμετοχή σε κλήρωση για 50 δωροεπιταγές Zara αξίας 100€!

ZARA: Το girly εμπριμέ φόρεμα της νέας συλλογής!

Μόλις το δείτε θα εμπνευστείτε και εσείς από το πιο girly εμπριμέ Zara φόρεμα της νέας συλλογής!

Είναι παιχνιδιάρικο, καλοκαιρινό και αέρινο, ενώ αναδεικνύει τη σιλουέτα σου με μοναδικό τρόπο!

Ρίξτε μια ματιά και σκεφτείτε συνδυασμούς και αξεσουάρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις...

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΕΚΡΟΥ - 2942/564

Μίνι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και κοντό ελαστικό και φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Ζώνη με συνδυασμό με ασορτί φιόγκο. Λάστιχο στο πίσω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ZARA: Το φόρεμα που κοστίζει λιγότερο από 20€!

Είσαι απόψε καλεσμένη σε γεύμα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το Zara πλεκτό φόρεμα που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ! Τι λες;

ΠΛΕΚΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR 16,99 EUR
ΜΑΥΡΟ - 2142/013

Φόρεμα με ντεκολτέ V με απλικέ δαντέλα και φαρδιές τιράντες. Λεπτομέρεια ραφή στη μέση και γραμμή εβαζέ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share