Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zara: Η τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 18 ευρώ!

Θα ξετρελαθείτε!

16 Απριλίου 2019 14:00
Zara: Η τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 18 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφορούν για εσάς! Στο Zara βρήκαμε την τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 18 ευρώ! Πραγματικά θα την λατρέψετε και θα θέλετε να την συνδυάζετε με όλα τα σύνολα σας!Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις τσάντες; Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που να μην θέλει να ξεχωρίζει με ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της εμφάνισης της την τσάντα!

Η μόδα επιβάλλει αλλαγές και οι γυναίκες πρέπει να τις ακολουθούν άμεσα αν θέλουν να χαρακτηρίζονται ως fashionistas! Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 18 ευρώ! Τι κι αν είναι ξύλινη τσάντα, υφασμάτινη καμία τσάντα δεν είναι αρκετή!

Η γυναίκα του σήμερα είναι εκείνη που καθορίζει το στιλ της και το τι θα αγοράσει όταν βγαίνει για ψώνια! Θέλει να είναι δυναμική και όμορφη κάθε στιγμή της μέρας! Αυτό όμως το πετυχαίνει με το να αγοράζει δυναμικά κομμάτια που θα θέλει να εντάξει στην ντουλάπα της και στη συλλογή της! Σου δίνουμε όμως την επιλογή να διαλέξεις και περισσότερα κομμάτια αν θέλεις για την συλλογή σου και κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ!

Δείτε τη τσάντα που σας προτείνουμε:

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

Αυτό είναι το χρώμα στις τσάντες που θα κυριαρχήσει φέτος!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ποιο θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στις τσάντεςφέτος! Μην απορήσετε αν κυκλοφορείτε όλες οι γυναίκες με την ίδια χρωματική παλέτα στις τσάντες φέτος! Η μόδα επιβάλει το καμηλό χρώμα φέτος στις τσάντες!

Σας έχουμε βρει ποια θα είναι η τσάντα που θα κρατήσουν όλες οι στιλάτες γυναίκες φέτος αλλά τώρα σας βρήκαμε το χρώμα!

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ακολουθεί τη μόδα θα πρέπει να έχει μια τσάντα με το χρώμα της σεζόν!

Από την Gisele τσάντα που η Luella Bartley σχεδίασε για την ανοιξιάτικη σεζόν του 2003 της Mulberry μέχρι την “anti-It Bag’ PS1 της Proenza Schouler, το καμηλό χρώμα στις τσάντες έχει περάσει τα τεστ του χρόνου και την ροή των τάσεων. Kαι τώρα, για το 2019, η καμηλό τσάντα ή αλλιώς “tan bag” είναι πίσω και πιο επιθυμητή από ποτέ.

Σίγουρα, τις τελευταίες αρκετές σεζόν οι τολμηρές, φωτεινές τσάντες έχουν κυριαρχήσει, με το μονόγραμμα της δεκαετίας του ’90 να απολαμβάνει επίσης μια αναβίωση, αυτό όμως απλά ενισχύει την ελκυστικότητα μιας tan τσάντας. Η ουδετερότητα τόσο του χρώματος όσο και του υλικού της την καθιστά ιδανική για συνδυασμό με κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σας ενώ η έλλειψη μοτίβων και εκκεντρικών φινιρισμάτων την καθιστά κλασική, σύμφωνα με το marieclaire . Με την μαξιμαλιστική αισθητική της μόδας αυτή τη στιγμή, ίσως αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι η ήρεμη σταθερότητα ενός ουδέτερου κομματιού.

Αυτές είναι οι επιλογές που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share