Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λατρεύεις τις αθλητικές φόρμες; Δες πως να τις φορέσεις ακόμα και στο γραφείο!

Η πιο άνετη και στυλάτη πρόταση!

4 Απριλίου 2019 09:51
Λατρεύεις τις αθλητικές φόρμες; Δες πως να τις φορέσεις ακόμα και στο γραφείο!

Τα sweatpants ή κοινώς η φόρμα σου είναι πλέον ένα από τα items που έχουν βγει από την τσάντα γυμναστηρίου κι έχουν πάρει κανονικά τη θέση τους στην ντουλάπα, στο section με τα παντελόνια. Εκτός του ότι το sportive look τους έχει δώσει λόγο ύπαρξης, αφού σε βοηθούν να δημιουργείς outfits αυτής της αισθητικής, οι φόρμες είναι επίσης ένα πολύ άνετο παντελόνι που αν το συνδυάσεις σωστά θα σου χαρίσει όμορφα looks που πιθανότατα θα μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο. Επίσης δες στα ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες για κάθε γούστο! - Πόσο κοστίζουν;

Αν η φόρμα σου έχει λάστιχο στο κάτω μέρος, μπορείς πολύ εύκολα να τη συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κομψά pumps, με την προϋπόθεση ότι έχει ίσια γραμμή για να μην σου προσθέτει επιπλέον όγκο. Ένα ζιβάγκο κι ένα blazer αρκούν για να σου χαρίσουν ένα stylish αποτέλεσμα.

Αν το επιτρέπει το επαγγελματικό σου περιβάλλον, τότε πολύ εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα στιλάτο, monochrome look σε ουδέτερη απόχρωση και να το αναδείξεις με ένα ζευγάρι, εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μάθε ακόμα: 3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Τέλος, αν μπορείς να υποστηρίξεις ένα εκκεντρικό outfit στην καθημερινότητά σου, τότε σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φόρα την αγαπημένη σου φόρμα μαζί με λευκές κάλτσες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φόρεσε ένα πλεκτό πουλόβερ κι ολοκλήρωσε με ένα statement πανωφόρι.

3+1 μυστικά για να είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά με στυλ!

Είμαστε πολυάσχολες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε και καλοντυμένες...
Επιτέλους, ζούμε σε μια εποχή, που μια γυναίκα είναι ΟΚ να έχει την καριέρα σε απόλυτη προτεραιότητα, αν αυτό επιθυμεί. Παρ’ όλα αυτά, το να έχεις στόχους και επιθυμίες σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Αυτό, έχει αντίκτυπο στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας, δυσκολεύοντας καμιά φορά στις διαπροσωπικές σχέσεις μας μέχρι και το στιλ μας. Επίσης: 3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!
Όταν δεν έχουμε χρόνο για τα βασικά (βλ. να περάσουμε χρόνο με τους φίλους μας, την οικογένειά μας, τον σύντροφό μας κτλ.), πώς γίνεται να έχουμε χρόνο για να είμαστε καλοντυμένες; Σε αυτή σίγουρα υπάρχει λύση, αν σκεφτούμε έξυπνα και κυρίως πρακτικά. Υπάρχουν μερικά στιλιστικά tips που μπορείς να εφαρμόσεις σε καθημερινή βάση τα οποία έχουν αποδειχτεί ότι προσφέρουν πάντα stylishεμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να τα εφαρμόσεις.

Έχεις 10 λεπτά για να ντυθείς, λοιπόν. Go!

Φόρεσε ένα σακάκι

Ένα τέτοιο ρούχο, λειτουργεί σαν «μπαλαντέρ» σε μια εμφάνισή σου. Ένα σε χαλαρή γραμμή είναι πολύ κομψό, ενώ θα αναδείξει το στιλ και τη σιλουέτα σου. Επίλεξε ένα σε γήινες αποχρώσεις το οποίο θα ταιριάξει πάνω από οποιοδήποτε outfit και θα έχεις αμέσως το πιο κομψό look.

Βάλε ένα μαντήλι


Το τέλειο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει αμέσως ένα σου look. Είτε φοράς κοστούμι στη δουλειά, είτε ένα πιο casual outfit, ένα μαντήλι γύρω από τον λαιμό, θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου κάνοντάς την να δείχνει πιο εκλεπτυσμένη.

Επανέλαβε το outfit του Σ/Κ

Το Σ/Κ έχεις πάντα περισσότερο χρόνο ώστε να αφιερώσεις λίγα λεπτά παραπάνω για συνθέσεις ένα σύνολο. Γιατί, λοιπόν, να μην φορέσεις το ίδιο όταν βιάζεσαι την Δευτέρα το πρωί να πας στο γραφείο;

Φόρεσε ένα μονόχρωμο σύνολο



Η επιτυχία είναι σίγουρη όταν πρόκειται να επιλέξεις ρούχα στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι αν τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους ή όχι. Επίσης, ένα μονόχρωμο σύνολο είναι κομψό και κάνει τις εμφανίσεις σου να δείχνουν πάντα περιποιημένες.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την γυναίκα στο Athensmagazine.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share