Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αν έχεις το χάρισμα του γούστου, η TAILOR είναι εδώ για εσένα

Μια εταιρεία ιδιαίτερα συνδεδεμένη με την ταυτότητά της. Ένας συνδυασμός ποιότητας και αισθητικής αντίληψης αποτελούν το DNA της TAILOR.

14 Φεβρουαρίου 2019 14:56
Αν έχεις το χάρισμα του γούστου, η TAILOR  είναι εδώ για εσένα

Η προσφορά της κληρονομιάς

Οι άνθρωποι της TAILOR διακατέχονται από πάθος για τα όμορφα ρούχα και παπούτσια, φτιαγμένα με στόχο να ενθουσιάσουν τον πελάτη διαθέτοντας παράλληλα υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Ανδρικά ρούχα με διακριτά μοναδικά χαρακτηριστικά, που απευθύνονται και έχουν απήχηση σε καταναλωτές από διάφορες χώρες του κόσμου.

Δεν εμπορεύεται ετικέτες

Το κύριο μέλημα του brand είναι να «εκπαιδεύσει» τους πελάτες της στο να υιοθετήσουν ένα ενδυματολογικό πρότυπο που ταιριάζει με την προσωπικότητά τους και κολακεύει την φυσική τους παρουσία. Με άρμα το ανδρικό κοστούμι και σακάκι, δημιουργεί συλλογές που αποτελούν ολοκληρωμένες γκαρνταρόμπες με συνέχεια και διάρκεια στο χρόνο. Πρακτική που απαιτεί προσπάθεια και εμπιστοσύνη και που στο τέλος οδηγεί στην αμοιβαία ικανοποίηση μεταξύ της εταιρείας και των πελατών.

Το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει

Η TAILOR είναι μια εταιρεία, που πρεσβεύει το σύγχρονο Ιταλικό ανδρικό ρούχο, βασισμένη σε ξεχωριστές πρώτες ύλες και σχεδιαστικές λεπτομέρειες αφού κύριο στόχο έχει να μπορεί να προσφέρει πολυτελή προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Η TAILOR με βαθειά τεχνογνωσία έχει οργανώσει το επιχειρηματικό της μοντέλο έτσι, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα απολαμβάνουν πάντα καλύτερες τιμές για αποκλειστικά προϊόντα.

Oι συνεργασίες που κάνουν τη διαφορά

Η συνεργασία με τις πιο επώνυμες βιομηχανίες υφασμάτων στην Ιταλία και η επιλογή αποκλειστικών ποιοτικών υφασμάτων με σκοπό να κατασκευαστούν τα προϊόντα της από ένα μικρό αριθμό εξειδικευμένων κατασκευαστών στην Ιταλία και στην Ευρώπη δίνουν στην TAILOR τη θέση ισχύος στο χώρο της ανδρικής ένδυσης. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει μια απευθείας συναλλαγή με τον καταναλωτή χωρίς ενδιάμεσους κρίκους, πετυχαίνοντας έτσι την αδιαμφισβήτητη σχέση ποιότητας και τιμής σε αυτο που θεωρείται κομμάτι της premium και luxury ανδρικής ένδυσης.

Η TAILOR διαθέτει 6 καταστήματα στην Ελλάδα. 3 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη με το 1ο να ανοίγει το 2002. Τα 4 από τα καταστήματα είναι αυτούσια ενώ τα υπόλοιπα 2 είναι εντός των πολυκαταστημάτων Attica.

Ανακαλύψτε το brand καθώς και τα προιόντα TAILOR εδώ https://www.tailoritalianwear.com/

 

Ροή ειδήσεων

Share