Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Kylie Bisutti: Το μοντέλο των Victoria's Secret που εγκατέλειψε τα πάντα για τον χριστιανισμό!!!

25 Απριλίου 2013
Kylie Bisutti: Το μοντέλο των Victoria's Secret που εγκατέλειψε τα πάντα για τον χριστιανισμό!!!

«Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας», θα πει η Κάιλι Μπισούτι, το μοντέλο που παράτησε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ και ενώ είχε γίνει «Αγγελος» της Victoria Secret.

Αυτό που για άλλες κοπέλες είναι όνειρο, για εκείνη ήταν συμβιβασμός. Η Κάιλι ανακάλυψε ότι το να είναι «Άγγελος» δεν συμβάδιζε με την χριστιανική της πίστη. Η 23χρονη καλλονή που ζει πλέον μία ήρεμη ζωή στη Μοντάνα με τον σύζυγο της Μάικ έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Δεν είμαι άγγελος: Από μοντέλο της Victoria Secret σε μοντέλο πρότυπο», όπου περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως θρησκευόμενο μοντέλο και πώς ένιωθε ότι την εκμεταλλεύεται ο κόσμος της μόδας.

«Ένιωθα ντροπή και σαν κομμάτι κρέας», είπε στη The New York Post. Η Μπισούτι μεγάλωσε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και ονειρευόταν πάντοτε μία καριέρα στη Victoria Secret, που έχει αναδείξει παγκοσμίου φήμης μοντέλα. «Νόμιζα ότι μόντελινγκ σημαίνει ομορφιά και ότι ομορφιά σήμαινε ότι είσαι σημαντική». Όταν όμως μετακόμισε στα 15 της στη Νέα Υόρκη, κατάλαβε ότι η ζωή του μοντέλου δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο θεωρούσε. «Μία από τις συγκατοίκους μου, που ήταν μοντέλο, ήταν τόσο βουλιμική, που έβγαζε ό,τι έτρωγε. Κοιμόταν κλαίγοντας όλο το βράδυ και κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη έλεγε ότι είναι χοντρή, ενώ ήταν τόσο αδύνατη», θυμάται η Κάιλι. Με ύψος 1,78 μέτρα, η Μπισούτι, που ήταν γνωστή με το πατρικό της όνομα ως Κάιλι Λούντλοου, έτρωγε μόνο καρπούζι, νερό και γιαούρτι, κατορθώνοντας να φτάσει τα 48 κιλά, υποκύπτοντας στις πιέσεις της μόδας. Ταυτόχρονα εντάχθηκε σε μία εκκλησιαστική ομάδα, ανακάλυψε τον Θεό και έγινε αναγεννημένη χριστιανή.

Η θρησκεία δεν ταίριαζε όμως με τον τρόπο ζωής της. Η Κάιλι ένιωθε ότι έπεφτε θύμα εκμετάλλευσης από φωτογράφους και ατζέντηδες που την έβλεπαν σαν αντικείμενο του σεξ. «Ήμουν τόσο απελπισμένη να πετύχω στο μόντελινγκ που υπέκυψα, όταν ο ατζέντης μου, μου είπε 'όλα τα μοντέλα ποζάρουν τόπλες'. Έκανα την πρώτη τόπλες φωτογράφισή μου στα 16 μου».

Μετά εμφανίστηκε η φοβερή ευκαιρία. Από 10.000 γυναίκες που διαγωνίστηκε για «Άγγελος» της Victoria Secret ήταν η νικήτρια. Και εκεί όμως η καριέρα της ήρθε σε αντίθεση με την πίστη της. Σε μία από τις πρώτες της φωτογραφίσεις ως «Αγγελος», φωτογραφήθηκε με ένα διάφανο μπικίνι. Ο φωτογράφος της υποσχέθηκε ότι θα «πείραζε» τις φωτογραφίες, εάν ήταν πολύ «έξαλλο» το αποτέλεσμα. Λίγες εβδομάδες μετά είδε το όνομά της και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε ένα πορνογραφικό σάιτ. «Απογοητεύτηκα τόσο πολύ».

Σε ένα ταξίδι στο Μεξικό συνάντησε τον μέλλοντα σύζυγό της, Μάικ Μπισούτι. Αν και ήθελε να του είναι πιστή, η Victoria Secret την ενεθάρρυνε να προσποιείται την ελεύθερη και να φλερτάρει και με άλλους. «Πολλά μοντέλα δεν μιλάνε για τη σχέση τους, εκτός αν είναι παντρεμένα με μία διασημότητα όπως η Μιράντα Κερ με τον Ορλάντο Μπλουμ, που ενισχύει την εταιρεία», λέει σήμερα η Κάιλι που ζει μία ήρεμη ζωή με τον Μάικ. Το τελικό χτύπημα ήρθε σε μία φωτογράφιση για το FHM, όταν ο φωτογράφος της πρότεινε να σηκώσει το εσώρουχό της και να προσποιηθεί ότι δεν φορά εσώρουχο. «Τότε κατάλαβα ότι πληρώνομαι για να κάνω στριπτίζ και ότι ποζάρω προκλητικά για να ερεθίζω τους άντρες. Δεν αφορούσε πια το μόντελινγκ για ρούχα, αλλά ήμουν ένα απλό κομμάτι κρέας». «Τότε άρχισα να προσεύχομαι στον Θεό». Τότε αποφάσισε να μην ξανακάνει μόντελινγκ για εσώρουχα πιστεύοντας ότι στέλνει λάθος μήνυμα στις γυναίκες για το σώμα τους και την αυτοπεποίθησή τους. Ακόμη και όταν παράτησε τη Victoria Secret, της έγινε πρόταση για το Sports Illustrated, την οποία και απέρριψε «επειδή αυτά τα μπικίνι είναι πιο προκλητικά και από εσώρουχα».

Στη συνέχεια απέρριψε πρόταση να πάρει μέρος στο Dancing with the Stars, γιατί δεν ήθελε να χορεύει με άλλον άντρα, εκτός από το σύζυγό της. Σήμερα είναι 56 κιλά και μπορεί να τρώει ό,τι θέλει, ενώ νιώθει ευτυχισμένη και ήρεμη με τον άντρα της. Αν και έχασε εκατομμύρια δολάρια με την απόφασή της, έχει άλλα σχέδια, όπως το λανσάρισμα της χριστιανικής κολεξιόν της τον επόμενο μήνα, που θα παρουσιάσουν γυναίκες όλων των ηλικιών και των μεγεθών. «Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά με την καρδιά σου. Αυτό μετράει», λέει η Κάιλι.

Για περισσότερα άρθρα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share