Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν ξέρετε τι τατουάζ να κάνετε; Σας έχουμε 20 ιδέες!

Πρέπει να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου!

22 Νοεμβρίου 2018 15:42
Δεν ξέρετε τι τατουάζ  να κάνετε; Σας έχουμε 20 ιδέες!

Το τατουάζ είναι μια μεγάλη απόφαση και πριν βιαστείς να κάνεις ένα, θα πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτό που θα «χτυπήσεις». Αν είσαι φαν του συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης σίγουρα θα έχεις χαζέψει άπειρες εικόνες στο ίντερνετ και στα περιοδικά.

Από διάφορα σχέδια που καλύπτουν ουλές, τατουάζ ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, μέχρι και υπέροχες φράσεις και καλλιγραφικά μονογράμματα. Ούσα φαν των τατουάζ και έχοντας ήδη μερικά πάνω μου, τον τελευταίο καιρό επικεντρώθηκε η προσοχή στα καλλιγραφικά τατουάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρδίτσα: Ασέλγεια 23 ατόμων σε ανήλικη! "Προσπαθώ να ξεχάσω..."

Έχω ήδη ένα καλλιγραφικό μονόγραμμα και σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να το συνεχίσω κάπως. Έτσι αποφάσισα να σε πάρω μαζί μου στην αναζήτηση για την συνέχεια του τατουάζ μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε το μικρό που το κορμί του μεταμορφωνόταν σε πέτρα; Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πώς είναι σήμερα! (photos)

Διάλεξα τα σχέδια και τα σημεία που μου άρεσαν περισσότερο. Ίσως αποτελέσουν και για σένα πηγή έμπνευσης και βρεις αυτό που θέλεις να κάνεις! Σημαντικό να δεις αν είναι η πρώτη σου φορά τα 6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις τατουάζ!

Από τα αγαπημένα σημεία που ξεχώρισα ήταν η κλείδα στον ώμο, τα χαμηλά στα πλευρά πριν το κόκαλο της λεκάνης και το σημείο του σβέρκου και τις πλάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα είδαμε όλα: Φάνηκε όλο το στήθος της Ειρήνης Στεργιανού στον αέρα! (video)

Είναι από τα σημεία που δείχνουν πιο seχουαλικά και κολακευτικά στο γυναικείο σώμα κατά την άποψη μου. Παρόλα αυτά είδα και πάρα πολύ όμορφα σχέδια στο χέρι και στον αστράγαλο και το κουντεπιέ που πραγματικά δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δράμα πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού: Έθαψαν ζωντανή την 12χρονη κόρη του!

 

Ροή ειδήσεων

Share