Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Make Up For Ever επίσημος χορηγός μακιγιάζ στην 13η MB Athens Xclusive Designers Week!

16 Απριλίου 2013
Η Make Up For Ever επίσημος χορηγός μακιγιάζ στην 13η MB Athens Xclusive Designers Week!

Η επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ Make Up For Ever επιμελήθηκε για τρίτη χρονιά το μακιγιάζ στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας ΜΒ Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου - 01 Απριλίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής παρουσιάζοντας τις προτάσεις καταξιωμένων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013/14.

Οι επισκέπτες της AXDW είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το look των αγαπημένων τους σχεδιαστών στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Make Up For Ever που βρισκόταν στο lobby της AXDW, από επαγγελματίες make-up artists και να αφήσουν το lip mark τους στο ειδικό ταμπλό φιλιών & αφιερώσεων του brand.

Η σειρά μακιγιάζ Make Up For Ever ξεκίνησε το 1984 στο Παρίσι από το studio της makeup artist Dany Sanz. To studio της είναι το cult μέρος όπου συγκεντρώνονται makeup artists, μοντέλα και celebrities που αγαπούν την απίστευτη γκάμα χρωμάτων, αλλά και την υψηλής ποιότητας φόρμουλα που έχουν τα προϊόντα της Make Up For Ever. Το 1999, η Make Up For Ever εντάχθηκε στον όμιλο LVMH, τον παγκόσμιο ηγέτη της πολυτέλειας. Εναρμονίστηκε πλήρως την προσέγγιση του ομίλου, ο οποίος επισημαίνει την εμπειρία των εμπορικών σημάτων του, ενισχύει τη γαλλική τεχνογνωσία και υπερασπίζεται τις αξίες της αριστείας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η επαγγελματική σειρά μακιγιάζ MAKE UP FOR EVER προσφέρει ένα φάσμα επιλογών άνω των 1.400 κωδικών, συμπεριλαμβανομένων των 125 αποχρώσεων σε σκιές ματιών και 90 αποχρώσεων σε κραγιόν. Τα foundation προσφέρουν όλες τις υφές, από τις πιο διάφανες μέχρι τις πιο σκούρες σε κάλυψη. Εκτός από τα κλασικα προϊόντα, οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν μία επαγγελματική σειρά πινέλων, καλλιτεχνικών προϊόντων που περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο των ψεύτικων βλεφαρίδων της αγοράς και μια σειρά για τα ειδικά εφέ.

Η MAKE UP FOR EVER διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA.

 

Ροή ειδήσεων

Share