Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!!! Τα ...copy+paste των νέων καλλιτεχνών από τις ...παλιές καραβάνες!!! Ποιος αντιγράφει ποιον;;; (PHOTOS)

4 Απριλίου 2013
ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!!! Τα ...copy+paste των νέων καλλιτεχνών από τις ...παλιές καραβάνες!!! Ποιος αντιγράφει ποιον;;; (PHOTOS)

Μην πετάτε τίποτα από τα ρούχα σας. Μπορεί να μην είναι μόδα τώρα, αλλά θα ξαναέρθει σύντομα. Μην νιώθεις άσχημα, copy paste κάνουν τόσο κορυφαίοι μόδιστροι, όσο και διάσημοι καλλιτέχνες.

Το παλιό είναι και πάλι νέο, για το λόγο αυτό ποτέ μην πετάξεις παλιά ρούχα σου, που δεν είναι μόδα τώρα. Σύντομα θα είναι ξανά μόδα και θα κλαις που τα χάρισες.

Η μόδα "ψάχνεται" συνεχώς. Αναζητά τις ρίζες της στην ιστορία και παίρνει μαθήματα από το παρελθόν. Μην τον βλέπετε σαν αντιγραφή, δείτε το ως έμπνευση. Κρατήστε ένα μικρό χώρο στην ντουλάπα σας για εκείνα τα κομμάτια που βλέπετε ότι είναι διαχρονικά. Ρίξτε μια ματιά στα μπαούλα της μαμάς σας. Το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε κάτι που φοριέται ακόμα και σήμερα. Δείτε ακόμα πώς η μόδα πάει και έρχεται πάνω στα σώματα των διασήμων.

Για την Miley Cyrus ο Billy Idol είναι κάτι παραπάνω από είδωλό της.

Η Cher δεν αποτελούσε πάντα μόνο fashion icon, αλλά πολλές φορές δεν δίστασε να υιοθετήσει στιλ άλλων. Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε στο Λος Άντζελες όπως άρεσε πολύ στον, ας είναι καλά στον ουρανό, Michael Jackson.

Ο Chris Brown αποδεικνύει την αγάπη του στον αδικοχαμένο Tupac φορώντας όπως εκείνος την μπαντάνα του, αλλά και γράφοντας στο Instagram ότι "είναι περίεργη η στιγμή που ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σε καταλάβει είναι νεκρός"

Η Kristen Stewart φόρεσε ένα outfit, Zuhair Murad στην πρεμιέρα του "The Twilight Saga: Breaking Dawn Pt. II" στο Λονδίνο και ήταν σαν να γύριζε το χρόνο πίσω στο βίντεο κλιπ της Cher "If I Could Turn Back Time". Η Cher το έχει βάλει πολλές φορές, τελευταία φορά στα 2010 MTV Video Music Awards.

Οι μεγάλες φωνές έχουν και μεγάλα μαλλιά: Dianna Ross 1960 - Rihanna 2011.

Η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac, Stevie Nicks καθιέρωσε τα 70's και 80's το total black look με μαύρα καπέλα. Μεταξύ των θαυμαστών του στιλ και η Demi Lovato.

H Madonna φόρεσε floral παντελόνι στη Live Aid συναυλία τον Ιούλιο του 1985 και η κόρη της Annie Lenox, το μοντέλο Tali, πολλές δεκαετίες αργότερα (2012) λανσάρει πολύ σχετικό παντελόνι Juicy Couture.

Η Bianca Jagger φωτογραφίζεται το 1972 βγαίνοντας από το Heathrow Airport με άσπρο κοστούμι και η Noomi Rapace αντιγράφει το look στο Venice Film Festival το 2012.

Το baseball καπέλο το λατρεύουν όλοι οι μουσικοί: Boy George 1980 - Jay Z 2010.

Η Lady Gaga φοράει ένα ίδιο καπέλο με την Βρετανίδα ηθοποιό Vicky Hodge, 40 χρόνια μετά από εκείνη.

Το τζιν τζάκετ δεν είναι πoτέ εκτός μόδας. Madonna 1998 - Katey Sagal 2012.

Κλασική επιλογή θα είναι πάντα και το επίσημο μαύρο φόρεμα: Raquel Welch 1968 - Busy Phillips 2012.

Η Liza Minnelli και η Jessica Biel λατρεύουν τα μίνι φορέματα με μακριά και άνετα μανίκια.

Για τις εμφανίσεις πάνω στην σκηνή αυτό που δεν θα πεθάνει ποτέ είναι ο τρόπος που επιδεικνύονται οι κοιλιακοί: Gwen Stefani 2000 - Rihanna 2012.

Το 1950 η Audrey Hepburn βγήκε φορώντας ένα καρό tuxedo jacket και 60 χρόνια αργότερα η Alexa Chung το βρήκε πολύ μοδάτο.

Το 1967 η Twiggy φωτογραφίζεται με ένα καφέ μπερέ και το 2012 η Leona Lewis φοράει απλά έναν ίδιο κόκκινο με τρουκ.

Τα leopard σακάκια και γούνες δεν θα γίνουν ποτέ ρούχα προς εξαφάνιση... Elizabeth Taylor 1963 - Kelly Osbourne 2011.

Πουά, πουά, πουά, παντού και πάντα, όσα περισσότερα πάνω στο σώμα, τόσο το καλύτερο: Prince 1989 - Taylor Swift σήμερα.

Το πέπλο δεν είναι σήμερα μόδα. Αυτή όμως δεν σταμάτησε καμιά νύφη να το φορέσει, αν το ήθελε στην πιο σπουδαία μέρα της ζωής της...

Jackie Kennedy

Brigitte Bardot

Princess Diana

Kate Middleton

www.cosmo.gr

Για περισσότερα άρθρα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share