Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λευκός πόλεμος και στη μέση η ...Ηλιάδη!!! Φωνάζει ο Κωστέτσος ότι του έκλεψαν το φόρεμα!!! Το χρονικό της κόντρας με τον Βρεττάκο!!!

26 Φεβρουαρίου 2013
Λευκός πόλεμος και στη μέση η ...Ηλιάδη!!! Φωνάζει ο Κωστέτσος ότι του έκλεψαν το φόρεμα!!! Το χρονικό της κόντρας με τον Βρεττάκο!!!

Πόλεμος στα... χαρακώματα της μόδας για την Αγγελική Ηλιάδη και τις περιβόητες... λευκές «Χίλιες και μια νύχτες» της. Ο ένας είναι συνηθισμένος όχι στο copy αλλά στο... clopy paste!

O Βασίλειος Κωστέτσος σήμερα, Σάββατο, βρίσκεται στο εξωτερικό και χαλαρώνει, αλλά λίγα 24ωρα προτού φύγει -και για την ακρίβεια τη Δευτέρα το βράδυ- έγινε πυρ και μανία. Αιτία; «Η πασιφανής κλοπή του φορέματός μου», όπως χαρακτηριστικά λέει στη «Νews». Αναφέρεται στο off white φόρεμα της Αγγελικής Ηλιάδη με τις λεπτομέρειες από Swarovski, που επέλεξε για τον τελικό του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision. Η ίδια καταποντίστηκε στην ψηφοφορία, δήλωσε παραπονεμένη πως δεν στήριξαν το τραγούδι της, την «άκουσε» όμως και ο σχεδιαστής του φορέματός της Βρεττός Βρεττάκος. Ωστόσο, και ο Βρεττός θεωρεί πως δεν είχε κανέναν λόγο να μην απαντήσει στις ατάκες του Βασίλειου περί «κλοπής»... «Προφανώς δεν γνωρίζει προηγούμενες δημιουργίες μου», δηλώνει αναφερόμενος στα επικριτικά σχόλια περί «αντιγραφούλας» του Βασίλειου. Ποιος έχει δίκιο; Ποιος άδικο; Κρίνετε και συγκρίνετε...

Της ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑΣ ΑΔΑΜΟΥ

«Είναι εμφανές ότι μιλάμε για αντιγραφή και ειλικρινά κουράστηκα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα», τονίζει ο πασίγνωστος -και εκτός συνόρων βεβαίως, βεβαίως- σχεδιαστής μόδας, που έχει φέρει στη χώρα μας τα μεγαλύτερα top models παγκοσμίως: Από Nαόμι Κάμπελ και Κλόντια Σίφερ μέχρι Εύα Χερτζίκοβα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει, βέβαια, κάτι τέτοιο», τονίζει ο Βασίλειος και τώρα πια μοιάζει να έχει αποδεχτεί, όπως λέει, το ότι «θα συνεχίσουν να με κλέβουν. Την προηγούμενη όμως ήταν, ας το πούμε, λίγο πιο έντεχνο, πιο κομψό, το κλέψιμο. Είχαν βάλει παγέτες, σορτσάκι, το είχαν μπερδέψει το σύνολο, αλλά τώρα ήταν οφθαλμοφανές», λέει ο Βασίλειος στη «News» και συμπληρώνει: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η κολεξιόν μου έχει προηγηθεί, άλλωστε, εδώ και μήνες (σ.σ. την παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόκειται για την καλοκαιρινή του συλλογή για το 2013, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το επίμαχο λευκό φόρεμα). Το φόρεμα εμφανίστηκε τώρα στην επικαιρότητα. Κάνει "μπαμ" ότι πρόκειται για αντιγραφή. Οι φωτογραφίες λένε τα πάντα».

Έχει συνηθίσει, όπως υποστηρίζει, στο να τον κλέβουν, εξ ου και δεν θα προβεί σε κάτι παραπάνω... Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να μη μιλήσει ευθέως για το φόρεμα της τραγουδίστριας. Το έπραξε αρχικά μέσω Τwitter, αναφερόμενος σε «Χίλιες και μια αντιγραφούλες», παραθέτοντας το δικό του φόρεμα με το φόρεμα του Βρεττάκου. Όπως εξηγεί στη «News»: «Απλώς εδώ μιλάμε για ένα γεγονός που ήταν σίγουρο πως θα παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα, οπότε ο συγκεκριμένος θα κέρδιζε επιπλέον διαφήμιση. Γι' αυτό ήταν ακόμα πιο προκλητικό. Είναι και λευκό το φόρεμα και αυτό κάνει ακόμα πιο εμφανή την κλοπή, δεν κρύβεται με τίποτα», καταλήγει ο designer... Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα ο Βασίλειος την είχε «πει» και στη Σήλια Κριθαριώτη: Της χρέωσε ότι αντέγραψε ένα μίνι του με κρυστάλλους Swarovski που είχε φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια σε προηγούμενο κύκλο του «DWTS».

Όσο για την απάντηση του πολύ δημοφιλούς, επίσης, στις celebrities Βρεττού Βρεττάκου; «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναπτύξω ή να δικαιολογήσω τα σχόλια του σχεδιαστή. Ίσως δεν γνώριζε προηγούμενη δουλειά μου που περιλάμβανε αντίστοιχες δημιουργίες μου», είπε στο Fthis.gr, για να συμπληρώσει: «Αν ανατρέξετε στο fashion show μου, που παρουσιάστηκε στις 10 Οκτωβρίου 2011 στο "Μουσείο Γουλανδρή" με τον τίτλο "fashion of his love", θα διαπιστώσετε πως είχα παρουσιάσει παρόμοιες "φόρμες" με βαθιά σκισίματα». Τα συμπεράσματα δικά σας!

Για περισσότερα άρθρα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share