Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Oscars 2013: Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο!!! Ποιες κυρίες δεν έτυχαν καλής στυλιστικής κριτικής;;; (PHOTOS)

25 Φεβρουαρίου 2013
Oscars 2013: Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο!!! Ποιες κυρίες δεν έτυχαν καλής στυλιστικής κριτικής;;; (PHOTOS)

Έτσι είναι τα πράγματα, εκεί που θα δεις εκθαμβωτικές εμφανίσεις, εκεί θα δεις και κάποιες κυρίες και θα πεις "δε φορούσαν καλύτερα ένα τζιν κι ένα μακό μπλουζάκι;;; Πιο στυλάτες θα ήταν".

Ας δούμε μαζί τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre τη βραδιά των βραβείων Oscars 2013!

Nicole Kidman: Μόνο με γυαλιά ηλίου μπορούσες να κοιτάξεις προς την πλευρά που κινούνται η ηθοποιός, αφού το στραφταλιζέ της φόρεμα, του οίκου Balenciaga, είχε συγκεντρώσει όλη τη χαμένη λάμψη των βραβείων.


Helena Bonham Carter: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο για την πρωταγωνίστρια των "Αθλίων" που συνηθίζει να κάνει εμφανίσεις παρόμοιες με τον τίτλο της ταινίας... άθλιες. Αυτή φορά εμφανίστηκε με φόρεμα (ο Θεός να το κάνει) της Vivivenne Westwood και μαλλί "όπου φυσάει ο άνεμος".


Renee Zellwegger: Κάτι συνέβη προφανώς στην Carolina Herrera με αυτό το φόρεμα. Το χρυσό και η πλάτη με τις ζώνες θυμίζουν το λιγότερο τραγουδίστρια της εθνικής οδού.


Naomie Harris: Και ντεκολτέ και σκίσιμο μέχρι το γοφό. Πόσα να αντέξουμε κι εμείς με μια τουαλέτα Michael Badger, η οποία χρειάστηκε 120 ώρες για να φτιαχτεί.


Sally Field: Φωτιά στα κόκκινα για τη Sally Field η οποία έγινε σχεδόν ένα με το κόκκινο χαλί, από την μακριά ουρά του φορέματός της.



Halle Berry: Ακόμα και στην καταστροφή οδηγήσε με γεωμετρική πρόοδο. Μάλλον η Donatella Versace δεν ήταν και στα καλύτερά της όταν σχεδίαζε τη συγκεκριμένη τουαλέτα.



Brandi Glanville: Μμμ, ναι... τώρα, της είναι στενό; μικρό; ποιος ξέρει; Πάντως η reality star κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και σε αυτό το χάλι!



Kristen Stewart: Με αξεσουάρ τις πατερίτσες μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες στο πόδι και με ένα φόρεμα που δεν την κολάκευε καθόλου, από τη Reem Acra.

Για περισσότερα άρθρα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share