Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Dancing with the stars 3: Ποια έκλεψε την παράσταση του show; Μα φυσικά, η Ζέτα! Αυτές είναι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της παρουσιάστριας!!! (PHOTOS)

20 Φεβρουαρίου 2013
Dancing with the stars 3: Ποια έκλεψε την παράσταση του show; Μα φυσικά, η Ζέτα! Αυτές είναι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της παρουσιάστριας!!! (PHOTOS)

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής το «Dancing With The Stars». Έπειτα από 14 live και έναν εντυπωσιακό τελικό, το επιτυχημένο χορευτικό σόου ολοκλήρωσε τον κύκλο του αναδεικνύοντας νικητές την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον παρτενέρ της, Παύλο Μανογιαννάκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, με ιδιαίτερα εντυπωσιακά looks και ξεχωριστές λεπτομέρειες, ήταν ομολογουμένως η βασική πρωταγωνίστρια και αυτού του κύκλου του «Dancing».

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 1ο live του «Dancing With The Stars»

Η πρώτη εμφάνισή της ήταν ξεχωριστή: η παρουσιάστρια του σόου επέλεξε ένα φόρεμα Celia Kritharioti Haute Couture με βαθύ ντεκολτέ.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 2ο live του «Dancing»

Η δεύτερη εμφάνιση είχε έναν '60s αέρα, τον οποίο απέπνεε το coctail Nina Ricci φόρεμά της και τα ελαφρώς σπαστά μαλλιά της.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 3ο live του «Dancing With The Stars»

Για τις ανάγκες του 3ου live, η Ζέτα Μακρυπούλια κατέβηκε τις σκάλες μέσα σε ένα πετρόλ Dolce&Gabbana φόρεμα με πολλές διαφάνειες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα να ολοκληρώνει το look. Ένα σινιόν και αρκετά βαρύ μακιγιάζ συνέθεσαν το πιο εντυπωσιακό έως τότε look.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 4ο live του «Dancing»

Μια πολύ απλή χωρίς «φλυαρίες» εμφάνιση επεφύλασσε η Ζέτα Μακρυπούλια για το 4ο live. Φορώντας ένα μαύρο Paco Rabanne φόρεμα και πιάνοντας τα μαλλιά σε μια αυστηρή αλογοουρά κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 5ο live του «Dancing With The Stars»

Για το επόμενο live, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της επέλεξαν για τη σκηνή του σόου ένα φόρεμα από τη δική της προσωπική συλλογή Zeta Makripoulia for Raxevsky. Το χτένισμα αλά Μέριλιν Μονρόε ολοκλήρωσε το look και μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 6ο live του «Dancing»

Μερικές ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, το 6ο live είχε εορταστική διάθεση και η Ζέτα Μακρυπούλια το ίδιο. Μια μάξι ασπρόμαυρη τουαλέτα Vassilis Zoulias που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και ένας μεγάλος φιόγκος στο πίσω μέρος έδωσαν την απαραίτητη δόση πολυτέλειας στο look.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 7ο live του «Dancing»

Η 7η εμφάνιση της παρουσιάστριας του χορευτικού σόου ήταν με μια ακόμη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, ένα φόρεμα ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 8ο live του «Dancing»

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στο 8ο live μέσα σε ένα μαύρο Deux Hommes μακρύ φόρεμα.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 9ο live του «Dancing With The Stars»

Ένα μίνι φόρεμα με την υπογραφή Atelier Maria Konidi επέλεξε για την εμφάνισή της στο 9o live.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 10ο live του «Dancing»

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια Λουκία δημιούργησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το 10ο live μια πολύ αποκαλυπτική μαύρη τουαλέτα.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 11ο live του «Dancing»

Για το 11ο live έκανε μια πολύ σέξι και θηλυκή εμφάνιση μέσα σε ένα ροζ Dsquared μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στο 12ο live του «Dancing»

Η Ζέτα επέλεξε για το 12ο live μια δημιουργία ακόμη ενός νέου Έλληνα σχεδιαστή, του Σωτήρη Γεωργίου, με βασικά χαρακτηριστικά το μαύρο δέρμα και τα τρισδιάστατα λουλούδια.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στον ημιτελικό του «Dancing»

Άλλη μια σέξι τουαλέτα διά χειρός Konstantinos Melis by Laskos επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για την προτελευταία της παρουσία στο σόου και τον ημιτελικό. Βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο συνέθεταν το '70s look που απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.


Η Ζέτα Μακρυπούλια στον τελικό του «Dancing With The Stars»

Με βασικό πρωταγωνιστή τη δαντέλα και τις διαφάνειες, διά χειρός Λένας Κατσανίδου, η Ζέτα ολοκλήρωσε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ως παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars» με μια μαύρη ασύμμετρη δημιουργία.

www.zougla.gr

Για περισσότερα άρθρα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share