Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του αεροσκάφους του Βιτόριο Μισόνι!!! Ποια είναι τα νέα στοιχεία και τι λένε οι οικογένειες των αγνοουμένων;;;

12 Φεβρουαρίου 2013
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του αεροσκάφους του Βιτόριο Μισόνι!!! Ποια είναι τα νέα στοιχεία και τι λένε οι οικογένειες των αγνοουμένων;;;

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή μόδας Βιτόριο Μισόνι, της συζύγου του και ενός φιλικού τους ζευγαριού μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους τους στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Παρότι δεν υπάρχουν καινούρια στοιχεία γύρω από την έρευνα, οι οικογένειες Μισόνι και Φορέστι κάνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων επιβατών του μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους που πετούσε κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

«Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε και δεν έχουμε κανένα νέο για τους γονείς μας Βιτόριο Μισόνι, Μαουρίτζια Καστιλιόνι, Ελντα Σκαλβέντζι και Γκουίντο Φορέστι», γράφουν στο μήνυμά τους οι κόρες των δύο ζευγαριών που εξαφανίστηκαν.

«Η μόνη βεβαιότητα σήμερα ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε. Με τη βοήθεια της ιταλικής κυβέρνησης και εκείνης της Βενεζουέλας, εμείς και οι οικογένειές μας θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μας δώσει οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφορία για να τους εντοπίσουμε, με την ελπίδα να τους αγκαλιάσουμε ξανά», συνεχίζει το κείμενο των οικογενειών.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που εξακολουθούν να μας υποστηρίζουν σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ευχαριστούμε όσους μας έγραψαν με αγάπη δίνοντας μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Για αυτό το λόγο επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας ζητώντας από οποιονδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει με νέες πληροφορίες. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας. Γράψτε μας στο e-mail: [email protected]»
, ολοκληρώνουν το μήνυμά τους οι οικογένειες.

Την ίδια ώρα στην γενέτειρα της οικογένειας Μισόνι, το Βαρέζε, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ της πόλης, La Pallacanestro Varese, εμφανίστηκαν με κίτρινο περιβραχιόνιο κατά τη διάρκεια αγώνα, ως ένδειξη αναμονής για τον εντοπισμό των τεσσάρων επιβατών του αεροσκάφους. Μάλιστα εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε πως «η Pallacanestro Varese και ο Ομιλος Varese nel Cuore θέλουν με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν στην οικογένεια την ειλικρινή αγάπη τους και την ελπίδα ότι οι έρευνες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα».

www.protothema.gr

Για περισσότερα νέα από το χώρο της Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share