Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε international celebrity για το κόκκινο χαλί;

8 Φεβρουαρίου 2013
Ποια ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε international celebrity για το κόκκινο χαλί;


Με επιρροή από τις Τέχνες, την Αρχιτεκτονική, την ζωγραφική, την Ιστορία του κουστουμιού, αλλά και με πρωτοποριακή, διορατική ματιά στραμένη στο μέλλον, η Chara Lebessi σχεδιάζει συλλογές που επενδύουν στο Design και την ποιότητα.

«Στις συλλογές δίνω μεγάλη έμφαση στην δομή, στην ποιότητα, τα πολυτελή υφάσματα και αισθησιακά υλικά, τον σχεδιασμό και την ραφή, με handmade λεπτομέρειες και τελειώματα».

Η συλλογή απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα, είναι επιβλητική και εκφράζει την μοναδικότητα, την θηλυκότητα, τον δυναμισμό αλλά και την εύθραυστη φύση της.

Δημιουργία της επέλεξε και η Executive Director του Doha Film Institute Amanda Palmer για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στο 69th Venice International Film Festival στις 29 Αυγούστου 2012 για την παγκόσμια προβολή της ταινίας "The Reluctant Fundamentalist" με πρωταγωνιστές τους Kate Hudson & Kiefer Sutherland

Την προηγούμενη season η Ιταλίδα Τραγουδίστρια-Συνθέτρια-Χορεύτρια Ingrid Alberini επέλεξε δημιουργίες της, για τις συναυλίες της στην Ευρώπη και Ρωσία.


Chara Lebessi

Υακίνθων 1 Αλιμος

Τηλ 210 9964775 6945775424

Email [email protected]

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share