Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πόσο τολμηρή είσαι;;; Δες τα δέκα must αξεσουάρ της άνοιξης και ...λάλησε!!! (PHOTOS)

6 Φεβρουαρίου 2013
Πόσο τολμηρή είσαι;;; Δες τα δέκα must αξεσουάρ της άνοιξης και ...λάλησε!!! (PHOTOS)

Καπέλα λούνα παρκ, γούνινες γόβες και τσάντες χούλα χουπ απαιτούν να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά κάθε stylish κοριτσιού. Τόλμησε φέτος τον μαξιμαλισμό και βγες έξω στους δρόμους σαν την Lady Gaga. Ξεκίνα με αυτά τα 10 τρελά - τρελά αξεσουάρ.

Χούλα Χουπ τσάντα Chanel

Μία ωδή στα 80s, τότε που τα κορίτσια φορούσαν λαμέ κορμάκια και γκέτες. Αυτό είναι η νέα τσάντα της Chanel, που έχει ξετρελάνει φωτογράφους και στυλίστες των μεγάλων περιοδικών. Αν δεν έχεις τα λεφτά για να την αγοράσεις με το logo πάνω μην χολοσκάς, μπορείς ανετότατα να φτιάξεις και μία μόνη σου.

Χνουδωτές γόβες και σανδάλια Celine

Ευφάνταστα παπούτσια που θα ξετρελάνουν κάθε Αζόρ και Λάσι. Ελπίζουμε απλά να μην πάρουν οι πατούσες μας φωτιά.

Τσάντες Proenza Schouler

Εντάξει, δεν είναι τόσο κουκού οι τσάντες Tambourine (αριστερά και δέξια) και η Record (μεσαία). Κούκου μπορεί απλά να είναι η τιμή τους.

Τα άπαντα της Prada

H Prada, λένε αυτοί που έχουν σπουδάσει τη μόδα, είναι πολύ hot φέτος την άνοιξη. Ό,τι πάρεις καλό θα 'ναι. Βέβαια, για το παπουτσάκι που μοιάζει παγοπέδιλο δεν παίρνουμε και όρκο.

Τσάντες Louis Vuitton

Όποιο editorial μόδας ξένου περιοδικού και να δεις πάνω σε μία Louis Vuitton θα πέσεις. Η κολεξιόν που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου κύριου Jacobs έχει μπόλικη φωτογένεια.

Σκουλαρίκια Dolce & Gabbana

Αν οι λοβοί των αυτιών σου μπορούν να αντέξουν το βάρος αυτών των σκουλαρικιών, τότε τόλμα να τα φορέσεις ασυζητητί. Αυτό το λίγο boho και το κάτι ethnic θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό σου.

Σανδάλια Gladiator Alexander Wang

Άνετα, ευάερα και ευήλια είναι αυτά τα gladiators.Για το κομψά δεν παίρνουμε και όρκο.

Χρωματιστά γουνάκια Miu Miu

Πριν μπουν οι πολλές οι ζέστες, ρίξε πάνω σου μία πολύχρωμη γούνα στον ώμο σου. Ψεύτικη όμως όμως έτσι; Να εξηγούμαστε.

Σανδάλια Sophia Webster

Η Webster, η οποία πριν δούλευε στον Nicholas Kirkwood φτιάχνει παπούτσια σκέτες γλύκες. Τόσο που θα θέλεις να τα γλύψεις, αντί να τα φορέσεις.

Καπέλα Philip Treacy

Εκτός από τόλμη, τα καπέλα του Treacy απαιτούν και ζογκλερικές ικανότητες. Επίσης, απαιτείται να έχουμε και συνέχεια καρναβάλι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

www.cosmo.gr

Για περισσότερα νέα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share