Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η νέα συλλογή του Tom Ford για το φθινόπωρο 2018 αποθεώνει το Glamour Kitsch!

10 Φεβρουαρίου 2018 12:49
Η νέα συλλογή του Tom Ford για το φθινόπωρο 2018 αποθεώνει το Glamour Kitsch!

Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη πως είναι vegan, ο Tom Ford ανέλαβε να δώσει άτυπα το εναρκτήριο λάκτισμα στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης με ένα show που επισφράγησε το εσωτερικό του ταξίδι. Από το moody Λονδίνο, ο Ford μετακόμισε στο Λος Άντζελες και η επιρροή της ηλιόλουστης πόλης διαφαίνεται όχι μονάχα στις "woke" δηλώσεις του αλλά και στη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19.

Γεμάτη λαμπερές πούλιες, animal print σε αναπάντεχα χρώματα, μεταλλιζέ υφές και πολύχρωμη γούνα, η συλλογή συνδυάζει το glamorous αλλά και kitsch "ιταλιάνικο" στιλ με την ανέμελη γοητεία της Δυτικής Ακτής. Η γυναίκα Tom Ford είναι μία σύγχρονη φεμινίστρια, που ξέρει να περνάει καλά και που βλέπει τη θηλυκότητα της όχι σαν εμπόδιο αλλά σαν προσόν μέσα σε έναν ομολογουμένως ανδροκρατούμενο κόσμο.

Ultra-θηλυκά φορέματα φορεμένα πάνω πάνω από οπάκ καλσόν, παλτό και κοντά μπουφάν από πολύχρωμη γούνα περπατούν πλάι πλάι με oversized bomber jackets και καλοραμμένα κοστούμια με αβυσαλλέα ντεκολτέ. Αν ήταν εποχή θα ήταν τα maximal 80s στην πιο σέξι, δυναμική αλλά και παιχνιδιάρικη εκδοχή τους.

Όλη αυτή η λαχταριστή υπερβολή και πολυτέλεια, θυμίζουν τις εποχές που ο Ford σχεδίαζε για τον οίκο Gucci και κάνουν ακόμα πιο επίκαιρη την αναβίωση του εμβληματικού "ιταλιάνικου" στιλ που καθόρισε ο οίκος Versace. Και ποτέ ξανά τα 80s δεν έμοιαζαν τόσο "now"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν την γνωρίσει; Σπάνιες φωτογραφίες!

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας looks από τη συλλογή Tom Ford Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share