Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νέα τάση στη μόδα θέλει παπούτσια με γούνα!

31 Ιανουαρίου 2018 21:48
Η νέα τάση στη μόδα θέλει παπούτσια με γούνα!

Το σίγουρο είναι ότι εκτός από τα ιδιαίτερα ρούχα θα στοχεύσεις σίγουρα στα statement αξεσουάρ και κοσμήματα. Όπως για παράδειγμα στα παπούτσια με γούνα!

Από sliders (που άνετα θα φορεθούν τις καλές μέρες, για τις αλκυονίδες μιλάω) μέχρι flat, μποτάκια αλλά και εντυπωσιακά πέδιλα, όλα τους ντύνονται με χρωματιστή ή nude γούνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Απίστευτη επίθεση του Δήμου Βερύκιου στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορεί λόγο ηλικίας... »

Η γούνα, δίνει μια δόση πολυτέλειας και εύκολα μπορεί πια να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα αλλά και το βράδυ. Πια στη μόδα δεν υπάρχουν κανόνες αλλά προσωπικό στιλ και επιλογές!

Aν είσαι fan των ιδιαίτερων παπουτσιών και έχεις μια μεγάλη συλλογή (που φυσικά είσαι πολύ περήφανη), μην το σκέφτεσαι άλλο, την συγκεκριμένη τάση θα την λατρέψεις.

Do it right

Φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια με γούνα ακόμα και στο γραφείο. Μείνε όσο μπορείς σε minimal δρόμους και στόχευσε πιο πολύ στις μονοχρωμίες (μαύρο, γκρι, λευκό κτλ)

Μιας και τα 90's (όσον αφορά τις τάσεις και την μόδα) είναι εδώ, συνδύασε την αθλητική σου φόρμα, με cropped τοπ και γούνινες σαγιονάρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Aλλαγή δεδομένων στο Master Chef! Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει απόψε; Το όνομα - έκπληξη που δεν περιμέναμε!

Σε μια βραδινή έξοδο διάλεξε εκείνο το μαύρο midi φόρεμα που σε κολακεύει πιο πολύ και φόρεσε ένα ζευγάρι γούνινες γόβες της επιλογής σου.

Πηγή:followme

 

Ροή ειδήσεων

Share