Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φτιάξε μόνη σου το πιο ωραίο Choker T – shirt!

13 Ιανουαρίου 2018 12:50
Φτιάξε μόνη σου το πιο ωραίο Choker T – shirt!

Μπορεί να τα σνομπάρουμε λίγο όλα αυτά τα DΙΥ «γιατί μωρέ – δε βαριέσαι – που να πιάνεις ψαλίδι, όταν μπορείς απλά να αγοράσεις ένα τέτοιο μπλουζάκι;» Αλλά όλα κι όλα! Πέρα από την ικανοποίηση του να φοράς κάτι που έφτιαξες εσύ, εξοικονομείς χρήμα/χώρο από τις ντουλάπες σου και ξαφνικά το τεράστιο T – shirt του ύπνου γίνεται ένα fashion statement του καθημερινού σου ντυσίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρές 2 γυναίκες μετά από φωτιά σε στέγη γερόντων!

Τι θα χρειαστείς: το μπλουζάκι των Kiss του πρώην σου του Τάκη που ξέμεινε στα συρτάρια σου μετά το χωρισμό σας, ένα ψαλίδι (που να κάνει για ύφασμα φυσικά) κι έναν μαρκαδόρο.

Τι θα κάνεις: αρχικά, θα σχηματίσεις δυο κουκίδες κοντά στο λαιμό με την απόσταση μεταξύ τους να είναι ανάλογη του πόσο μεγάλο ή μικρό θέλεις να γίνει το κόψιμο. Αν δεν σου πάει η καρδιά να το υπολογίσεις με το μάτι, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις ένα χάρακα (αυτό θα μείνει μεταξύ μας, seriously). Και κάτι ακόμη, θυμάσαι ότι πρέπει να αφήσεις λίγο ύφασμα πάνω πάνω για να σχηματιστεί το πολυπόθητο choker, έτσι;

Έπειτα, θα βάλεις μια ακόμη κουκίδα στο κέντρο περίπου της μπλούζας, εκεί που θα ήθελες ιδανικά να τελειώνει το σκίσιμο.

Πιάνεις αποφασιστικά το ψαλίδι και κόβεις το ύφασμα που ενώνει τις δυο πάνω κουκίδες κι έπειτα από κάθε πλευρά κόβεις το ύφασμα που τις ενώνει με την κουκίδα που βρίσκεται στο κέντρο. Αν όλα έχουν πάει καλά (και δεν έχεις καταστρέψει έτσι απλά το μπλουζάκι σου) έχεις σχηματίσει ένα ανάποδο τρίγωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Ιανουαρίου;

Με τι να το φορέσεις: Φήμες λένε ότι το αγαπημένο σου brallette θα ταιριάξει ιδανικά με το νέο σου Choker T- shirt.

Με γεια!

Πηγή:Savoirville

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share