Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παντελόνια ιδανικά για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

29 Δεκεμβρίου 2017 16:16
Παντελόνια ιδανικά για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Αυτά τα παντελόνια θα αναδείξουν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και θα δώσουν λάμψη στην ντουλάπα σου.

Αν και στη σκέψη του πρωτοχρονιάτικου outfit το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ένα φόρεμα, θέλω να σου θυμίσω ότι δεν είναι μονόδρομος. Σαφέστατα είναι μία πολύ καλή και ασφαλής λύση αλλά γιατί να μην εκμεταλλευτείς τα trends φέτος που έχουν να σου προτείνουν λαμπερά παντελόνια, σε μεταλλικές υφές, γεμάτα παγιέτες, κρόσσια και γυαλάδες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα του Γιώργου Αγγελόπουλου με πρόσωπο - έκπληξη! Η φωτογραφία - φωτιά και το μήνυμα όλο νόημα!
Λίγες μέρες πριν μιλήσαμε για τις φούστες που κάλλιστα μπορούν να συνδυαστούν με ένα ωραίο top ή πουκάμισο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παντελόνια, τα οποία θα κάνουν πολύ διαφορετικό το look σου, χωρίς να χάσεις κάτι από την λάμψη που απαιτεί η μέρα.

Δες μερικά από τα πιο λαμπερά παντελόνια, τα οποία δεν θα σου κοστίσουν μία περιουσία και εκτός από το ρεβεγιόν, μπορούν να συνδυαστούν στην καθημερινότητα με ένα πουλόβερ και τα sneakers σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα μέλη της σπείρας λίγα λεπτά μετά την σύλληψη της!

Πηγή:LadyLike

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share