Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ: Ποιο ανορεξικό μοντέλο προκάλεσε αντιδράσεις;;;

23 Ιανουαρίου 2013
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ: Ποιο ανορεξικό μοντέλο προκάλεσε αντιδράσεις;;;

Αμέτρητες φορές έχει προκληθεί σάλος με ανορεξικά μοντέλα στην πασαρέλα, αλλά υποτίθεται πως οι διάσημοι σχεδιαστές είχαν βάλει μυαλό!!

Κοινό και στιλίστες έμειναν έντρομοι όταν αντίκρισαν έναν άντρα μοντέλο στη σκηνή της πασαρέλας του Yves Saint Laurent πριν από μερικές μέρες στο fashion show που έγινε στο Παρίσι.


Ο μελαχρινός άντρας μοιάζει με σκελετό, ενώ τα μαύρα ρούχα τον αδυνατίζουν περισσότερο και το πρόσωπο του είναι ανέκφραστο!! Να μου πεις άμα έχεις να φας μέρες που να βρεις τη δύναμη και το κουράγιο να χαμογελάσεις;

Το θέμα θα είχε μείνει ασχολίαστο όμως, αν δεν είχε ανεβάσει τη φωτογραφία του μια γνωστή αμερικανίδα blogger στο twitter. Στη λεζάντα έγραφε: «Άφωνη!!Θλιβερό θέαμα. Δεν πέρασαν το αγόρι από casting»;



Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια ως απάντηση σε αυτό που έγραψε και όλα συμφωνούσαν απόλυτα με την blogger, Poppy Dinsey.

Οι επώνυμοι σχεδιαστές δείχνουν προβληματισμένοι αντικρίζοντας αυτή τό θέαμα, ενώ φαίνεται πως την επόμενη φορά που θα περάσουν τα μοντέλα από casting θα είναι πιο προσεκτικοί!

Για να δούμε θα τηρήσουν τα λεγόμενα τους ή θα ξαναδούμε τα ανορεξικά μοντέλα στην πασαρέλα;

πηγή: www.star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share