Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι Κarl Lagerfeld και Pharell Williams σχεδίασαν τα πιο τέλεια sneaker!

23 Νοεμβρίου 2017 15:37
Οι Κarl Lagerfeld και Pharell Williams σχεδίασαν τα πιο τέλεια sneaker!

Ο γνωστός τραγουδιστής και παραγωγός, Pharell Williams, είναι ο τυχερός «σχεδιαστής» που κατάφερε το ακατόρθωτο: να κάνει τον οίκο Chanel να συνεργαστεί με άλλο brand, την adidas, για τη δημιουργία ενός παπουτσιού που σχεδίασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Το νέο ζευγάρι sneakers λένε ότι θα είναι σύντομα το πιο ακριβό παπούτσι στον κόσμο και δημιουργήθηκε με αφορμή την εξαγορά του καταστήματος Colette από τον οίκο Chanel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Το συγκεκριμένο παπούτσι σχεδίασε ο Pharell με την ομάδα του οίκου Chanel και όπως αποκάλυψε το σχεδίασε σε 5 διαφορετικές εκδοχές. Ο Karl Lagerfeld ήταν εκείνος που έκανε την τελική επιλογή και αποφάσισε να λανσάρουν το συγκεκριμένο ζευγάρι που κυκλοφορεί με το όνομα Pharrell x Chanel x Adidas Hu NMD.


Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα sneakers που το ένα γράφει πάνω Chanel και το άλλο Pharell. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν μόνο 500 τέτοια ζευγάρια και όπως αναφέρεται σε διεθνή μέσα ήδη τα παπούτσια κοστίζουν πάνω από 30.000 ευρώ με αρχική τιμή 980 ευρώ. Η τιμή τους εκτοξεύθηκε λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας που είχε το site της Colette και έχουν ήδη αποκτήσει συλλεκτική αξία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Η μεγάλη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος!

Ο Justin Timberlake είναι ο πρώτος celebrity που φόρεσε τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Πηγή: Fay's Book

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share