Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πλεκτά που τόσο αγαπάμε!

13 Νοεμβρίου 2017 18:10
Τα πλεκτά που τόσο αγαπάμε!

Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις το look σου; Ένα κλασικό trend που υποδεχόμαστε το φθινόπωρο και μας ακολουθεί όλο το χειμώνα είναι τα cozy chic πλεκτά πουλοβεράκια. Είναι άνετα, συνδυάζονται εύκολα και σε κρατούν τόσο ζεστή, όσο ο καιρός απαιτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secrets: Αποκαλύψεις σκάνδαλο! Η τροχοβίλα των οργίων, το παράνομο φαγητό, το ζεστό μπάνιο και η επίθεση σε δημοσιογράφους από την παραγωγή! (videos)

Oversized πλεκτά

Ένα oversized πλεκτό πουλόβερ ίσως είναι ότι πιο άνετο υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σου. Θα πρέπει να συνδυάζεται με skinny παντελόνια, pencil φούστες ή τζιν, ώστε να μην προσθέτει όγκο. Ένας απ΄τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς ενός oversized πουλόβερ μπορούν να αποτελέσουν τα δερμάτινα παντελόνια.

Πλεκτά πουλόβερ + Πουκάμισα

Ένας πολυφορεμένος, αλλά αρκετά cool και στυλάτος συνδυασμός του πλεκτού πουλόβερ, είναι πάνω από πουκάμισα. Φορέθηκε απ΄όλα τα fashion icon κυρίως σε daily outfits είτε με μονόχρωμα ή printed πουκαμίσα, είτε με τζιν πουκάμισα που ταιριάζουν με κάθε είδους πλεκτό πουλόβερ. Προτιμήστε να φαίνεται έξω απ΄το πλεκτό σας ο χαλαρός γιακάς, τα μανίκια και ίσως το κάτω μέρος του πουκάμισου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;

Extra tip time *

Ένα πλεκτό πουλόβερ είναι ιδανικό να φορεθεί αντί για ζακέτα ή μπουφάν κυρίως τους φθινοπωρινούς μήνες. Μπορείτε, λοιπόν, να έχετε πάντα μαζί σας το αγαπημένο σας πλεκτό πουλόβερ είτε δεμένο στη μέση , είτε ριγμένο στους ώμους. Επίσης, μια νέα hot τάση για τα πλεκτά είναι να τα φοράμε πάνω από slip dresses, προσαρμοσμένα σε ένα απόλυτα street style look που φοριέται όλη μέρα. #DARETOWEAR

Πηγή:yang.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share