Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 έξυπνα tips για να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες το τέλειο παλτό για σένα!

13 Νοεμβρίου 2017 09:15
4 έξυπνα tips για να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες το τέλειο παλτό για σένα!

Δεν νομίζω να θυμάμαι τον εαυτό μου τον χειμώνα, χωρίς ένα όμορφο παλτό. Από μικρή, περίμενα πώς και πώς να έρθει ο χειμώνας για να φορέσω το πρώτο ever παλτό που απόκτησα, ένα καταπληκτικό μπορντό, μακρύ παλτό, το οποίο μου είχε αγοράσει η μητέρα μου. Πόσο ωραία αισθανόμουν σε αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο "ξύλο" αυτή την ώρα στον ΗΣΑΠ! Τι συμβαίνει;

Από τότε έχω ένα «θέμα» με τα πανωφόρια. Δίνω πολύ βάση σε αυτά, μιας και παίζουν το βασικό μέρος των χειμερινών μας εμφανίσεων.

ΟΚ, τώρα πια δεν είμαι παιδί, οπότε μπορώ να έχω παραπάνω από ένα. Αλλά υπάρχει το… “The One”. Αυτό που no matter what, φοράω όταν δεν είμαι σίγουρη τι άλλο να φορέσω. Πώς το διάλεξα αυτό το… τέλειο παλτό; Με την βοήθεια των παρακάτω tips! Ακολούθησε τα κι εσύ και βρες τώρα το τέλειο παλτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Πάνω από 5.000 λουκέτα στη νούμερο 1 επιχείρηση της χώρας!

Πες «ναι» στην ποιότητα και επένδυσε σε ένα καλό παλτό το οποίο ξέρεις ότι θα αντέξει χρόνια.

Έχε υπομονή. Θέλει... έρευνα, πριν βρεις το τέλειο παλτό. Κοίτα σε όλα τα μαγαζιά (φυσικά ή online), τα σχέδια, τα υφάσματα, τσέκαρε τιμές. Και έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα μπορείς να βρεις και το κατάλληλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Άγριος καυγάς Μαυρίδη – Ζώη, η ανακοίνωση του Γρηγόρη για την αποχώρηση της Πηλιάκη και η απόφαση του Πίντζη! Ποια ομάδα πήγε βίλα; (video)

Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πάντα τα εξής, όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα παλτό: Τι ύφασμα είναι; Πώς εφαρμόζει πάνω μου; Πώς «κάθεται»; Μόνο θετικές απαντήσεις πρέπει να δώσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Τότε θα έχεις βρει και το τέλειο παλτό.

Αφού το βρεις το τέλειο, φρόντισέ το! Πρόκειται για ένα ρούχο το οποίο και πολύ θα φορέσεις και χρόνια θα υπάρχει στην ντουλάπα σου. Φρόντισε λοιπόν, να το αποθηκεύσεις σε σωστό σημείο και να το πηγαίνεις κάθε τέλος σεζόν, στο καθαριστήριο!

 

Ροή ειδήσεων

Share